Døgnrapport d. 22-09-2022

torsdag 22. sep, kl. 13:26

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. september 2022

Hærværk Onsdag kl. 11.31 modtog vi en anmeldelse fra en borger, der netop havde observeret en mand lave graffiti på en bunker på H.C. Møllersvej i Poulsker. Borgeren beskrev manden som værende i slut fyrrende, 180-190 cm høj, skaldet og med fuldskæg. Manden var iført et par trekvartbukser i militærlignende stof. Vi hører meget gerne fra borgere, der har set noget, eller på anden vis har kendskab til manden.
Færdsel En 64-årig kvinde kom onsdag eftermiddag kl. 13.45 kørende ad Åsedamsvej i Østerlars, da hun grundet kortvarig manglende opmærksomhed kørte ind i en stensætning. Kvinden var blevet forstyrret af hundene på bagsædet og havde i den forbindelse kørt galt, således at bilen væltede om på siden. Kvinden blev kørt til hospitalet til tjek.

To biler var onsdag kl. 15.36 kørt sammen på Nørregade i Rønne med mindre skader på bilerne til følge. De to parter, en 21-årig mand og en 34-årig kvinde, fik med vejledning fra en patrulje udvekslet oplysninger.
Uro og uorden Onsdag eftermiddag modtog vi en henvendelse fra en borger, som var blevet forskrækket, da en gruppe unge mænd havde skabt uro på Store Torv i Rønne. En patrulje, der var i nærheden, kørte til stedet, men ved ankomst, havde gruppen forladt stedet.
Palmeolie i vandet En borger ringede onsdag kl 18.22, da vedkommende netop havde set en mindre hvid plamage i vandet ved Strandvejen ud for Allinge. Vagthavende kontaktede indsatsleder brand, som tilfældigvis var sammen med regionskommunens miljøvagt. De ville køre til stedet for at undersøge, hvad den hvide plamage var. Ved nærmere undersøgelser viste det sig, at der var tale om udslip af palmeolie. Indsatsleder brand oplyste, at palmeolie med tiden bliver ”slået i stykker”, således den samles i klumper for til sidst at skylle ind på lad og fordampe væk i solen.

Kilde: Bornholms Politi