Døgnrapport d. 22-09-2022

torsdag 22. sep, kl. 19:23

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 21.-22. september 2022

Mistænkelige mænd ved have, Kokkedal En borger kontaktede klokken 08.40 politiet og fortalte, at han kunne se to mænd i mørkt tøj og med hættetrøjer, hvor hætterne var trukket op om hovederne, komme gående med en stige, som de lagde ved en baghave til en ejendom på Nordskrænten. Borgeren mistænkte derfor, at der kunne være tale om indbrudstyve. En patrulje kørte til stedet, men de to mænd var hverken at finde på Nordskrænten eller i det omkringliggende område.

Måleudstyr stjålet, Kgs. Lyngby Mellem fredag eftermiddag og lørdag klokken 12.30 er der stjålet landmålerudstyr fra Lyngby Station. Tyveriet blev anmeldt onsdag klokken 09.28.

Sigtet for narkokørsel, Hillerød Onsdag klokken 13.10 blev en 42-årig kvinde fra Hørsholm standset, da hun kom kørende ad Østergade. En narkometertest viste, at kvinden var påvirket af både metadon og kokain, og hun blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra hende. Den skal nu analyses for at fastlægge kvindens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre sagsbehandling. Den 42-årige blev også sigtet for kørsel uden førerret, da hun ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse.

Fangede håndgranat, Gentofte En borger fangede onsdag eftermiddag klokken 15.30 en håndgranat, da han magnetfiskede i Gentofte Sø og kontaktede derfor politiet. Desuden blev Ammunitionsrydningstjenesten kontaktet, ligesom Beredskabsstyrelsen sørgede for, at der blev udlagt sandsække forud for Ammunitionsrydningstjenestens bortsprængning af håndgranaten.

Stjal kosttilskud, Helsingør Klokken 16.44 blev en 36-årig udenlandsk mand taget for butikstyveri, efter han havde forladt Matas i Helsingør Bycenter uden at betale for det kosttilskud, som han havde taget. Manden blev sigtet for tyveriet.

Formodet narkobilist kørte galt, Allerød En 58-årig mand fra Græsted kørte klokken 1945 galt på Hillerødmotorvejen. Manden kørte stærkt slingrende og påkørte to biler, hvorefter hans egen bil væltede rundt. Manden blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet, hvor han ligeledes blev sigtet for narkokørsel og fik udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre sagsbehandling.

Kørte i frakendelsestiden, Birkerød Klokken 21.29 blev en 33-årig kvinde fra Ishøj standset, da hun kom kørende ad Tyringevej. Her blev hun sigtet for at køre bil, selvom hun var frakendt sin førerret.

Kilde: Nordsjællands Politi