Døgnrapport d. 22-11-2022

tirsdag 22. nov, kl. 16:01

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. november 2022

Færdsel En 22-årig mand fra Rønne kom mandag morgen omkring kl. 8 kørende i en kabinescooter på Østergade i Rønne. Manden blev standset, fordi ruderne i kabinescooteren var iset til således, at udsynet var stærkt nedsat. Derudover viste det sig, at manden ikke have erhvervet førerret til køretøjet.

Mandag morgen kl. 9 blev en 24-årig mand fra Midtbornholm sigtet for at have benyttet håndholdt mobiltelefon samtidig med, at han kom kørende i bil på Østre Ringvej i Rønne. 40 minutter senere blev en 33-årig mand fra Rønne ligeledes standet, da han benyttet håndholdt mobiltelefon under kørslen. Manden blev standet på Almindingsvej i Rønne. Begge mænd står til en bøde samt et klip i kørekortet.

ATK-vognen stod mandag i en time på Tejnvej, hvor det er tilladt at køre 50 km/t. En enkelt trafikant blev målt til at køre 61 km/t. Senere samme dag stod ATK-vognen i to timer på Borrelyngvej, hvor seks trafikanter blev målt til at køre over de tilladte 80 km/t. Den højeste måling var på 108 km/t, og ud af de seks trafikanter står to til et klip i kørekortet for den høje fart.
Genstand fundet En borger kontaktede os mandag formiddag omkring kl. 11, idet vedkommende havde bemærket en granat-lignende genstand ved Præstemose i Klemensker. Ammunitionsrydningstjenesten (EOD) blev kontaktet således, at de kunne kigge nærmere på genstanden. Efter de havde taget den med, kunne de konstatere, at der var tale om en røgbøje, der bruges maritimt som en visuel markering.
Narko En patrulje standsede mandag kl. 12.25 en 33-årig mand fra Vestbornholm, som kom kørende i bil ad Klokkegade i Rønne. Manden blev af patruljen skønnet påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor man foretog en narkotest. Testen viste tegn på indtagelse af cannabis, hvorfor han kortvarigt blev anholdt og kørt til hospitalet med henblik på blodprøveudtagelse. Efterfølgende fandt patruljen en mindre mængde forskellige euforiserende stoffer på mandens adresse.
Uro og uorden Mandag aften omkring kl. 21 fik vi en henvendelse fra en borger, der fortalte, at to personer var kommet op at toppes på Lille Torv i Rønne. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf et beruset ægtepar, der var blevet uenige. Patruljen bad ægteparret om at forlade stedet, hvilket de efterkom.

Kilde: Bornholms Politi