Døgnrapport d. 23-11-2022

onsdag 23. nov, kl. 17:41

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 21. november til den 23. november 2022

Mand sigtet for hvidvask og skatteunddragelse for store millionbeløb Mandag den 21. november har Nordjyllands Politi anholdt en mand, der mistænkes for hvidvask og skatteunddragelse for op mod 200 millioner kroner.

Det er politiets opfattelse, at den mistænke i løbet af en periode på to år via selskaber har lavet omfattet hvidvask, skatteunddragelse og momsunddragelse.

Læs hele nyheden her.


Fem mistænkte indbrudstyve anholdt Berigelse ved Nordjyllands Politi har anholdt fem personer, der mistænkes for at stå bag flere af de indbrud, der er blevet begået i Aalborg-området de seneste måneder.

Læs hele nyheden her.


Dieseltyve på spil En medarbejder ringede til politiet mandag morgen, da han idet, han var mødt på arbejde, havde opdaget, at der havde været et tyveri på hans arbejdsplads.

Fra en tank i en staldbygning var der blevet stjålet cirka 1000 liter dieselolie i løbet af weekenden.

Døren til staldbygningen var blevet brudt op, og det samme var låsen på tanken.

Gården, hvor tyveriet var begået, ligger i Lendum ud for Sindal.


Endnu et tyveri af diesel Dagen efter, tirsdag, modtog politiet endnu et opkald om et dieseltyveri. Denne gang var tyveriet blevet begået på Færgevej i Hals.

Tyveriet gik ud over en færge, som sejler mellem Hals og Egense. For tiden sejler færgen ikke – i stedet ligger den ved broen i Hals havn.

Mellem 2500-3000 liter var blevet pumpet op fra færgens tank via opfyldningsstudserne, som sad på færgedækket.

Tyveriet blev begået mellem den 15. november og den 21. november.


Indbrud i lejlighed Ved at bryde en terrassedør op med et koben var det muligt for en indbrudstyv at få en adgang til en lejlighed i Blegdalsparken i Aalborg.

Alle rummene i lejligheden bortset fra køkkenet var gennemrodede, da politiet ankom til stedet. Alle skabe og skuffer stod åbne, og der var flere ting spredt ud over gulvene.

Tyven stjal en del mønter. Resten af de stjålne genstande mangler der stadig et overblik over.

Indbruddet fandt sted i weekenden mellem fredag klokken 0900 og mandag klokken 1115.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.

Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent

Nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google PlayTyveri under padelkamp I mens en mand var ved at spille padeltennis, blev hans sportstaske stjålet.

Manden var taget ned i padelcenteret, der ligger i Aalborg SV, mandag formiddag, og da han var færdig med at spille, opdagede han, at tingene var væk.

I tasken var et par sko, en GPS og forskelligt sportstøj. Tasken blev stjålet fra et loungeområde uden for banerne.

Undgå at få dit taske stjålet Gå med tasken på armen i stedet for i hånden. Stil din taske så du kan se den Lad være med at have mange kontanter på dig. Læs mere om, hvordan du undgår tyveri her.


Spirituskørsel Tirsdag formiddag blev en bilist stoppet foran et supermarked på Stationsvej i Dronninglund.

Kvinden, der sad bag rattet, blev alkometertestet. Selvom hun nægtede at have drukket alkohol, viste testen et andet svar. Alkometertesten viste, at kvinden havde drukket over det tilladte.

Hun blev derfor sigtet og anholdt for spirituskørsel.


Følg Nordjyllands Politi på:
Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi


Abonnér på nyt fra politiet Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Kilde: Nordjyllands Politi