Døgnrapport d. 23-01-2023

mandag 23. jan, kl. 16:35

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. januar 2023

Færdsel Fredag morgen kl. 08.00 blev en 19-årig mandlig cyklist fra Rønne påkørt bagfra af en 73-årig mandlig bilist fra Rønne i krydset ved Thorkildsvej og Gartnervangen i Rønne. Bilisten udlod at standse og kørte fra stedet. Der var ikke sket nogen personskade, men udelukkende materiel skade på cyklen. Den 73-årige bilist blev i forbindelse med færdselsuheldet sigtet for vigepligtsforseelse, manglende agtpågivenhed samt for ikke at standse og tage kontakt til cyklisten efter påkørslen.

I forbindelse med en færdselskontrol fredag aften, blev det til to sager om ulovlige knallerter. En enkelt sag om en lille knallert som blev målt på rullefelt til at kunne mindst 50 km/t, og en sag med en knallert som havde en defekt i udstødningssystemet, hvilket forårsagede unødig megen støj.

Lørdag formiddag inddrog vi et sæt nummerplader på Haslevej i Rønne grundet manglende betaling af grøn ejerafgift.
Indbrud Fredag aften kl. 15.40 modtog vi en anmeldelse om indbrud i en campingvogn, som stod på Bymarken i Hasle. To 13-årige drenge havde skaffet sig uberettiget adgang til den uaflåste campingvogn, hvorfra de havde taget en sodavand. En patrulje traf de to mindreårige på stedet, og deres forældre blev kontaktet vedrørende indbruddet.
Uro og uorden Natten til lørdag var vi til stede i Rønne, da der flere gange i løbet af natten og de tidlige morgentimer var meldinger om berusede og højlydte personer, som skabte uro og uorden.
Musik til ulempe Søndag kl. 13.10 modtog vi en anmeldelse om høj musik fra skaterbanen ved Nørrekås i Rønne. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf to unge mænd på 16 år samt en ung kvinde på 16 år, alle bosiddende på Sjælland. De tre personer blev af patruljen bedt om at skrue ned for musikken, hvilket de efterkom.

Kilde: Bornholms Politi