Døgnrapport d. 25-01-2023

onsdag 25. jan, kl. 16:09

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten den 25. januar 2023

Tyveri Lørdag eftermiddag den 21. januar blev der fra Jem og Fix på Åkirkebyvej i Rønne stjålet en rundsav inklusiv to batterier samt en slibe/skæreskiver til en vinkelssliber.

Fredag eftermiddag den 20. januar blev der fra Expert/Punkt 1 på Zahrtmannsvej i Rønne stjålet en højtaler.

I gårsdagens uddrag af døgnrapporten meldte vi om brugstyveri af en personbil. Bilen blev tirsdag omkring kl. 9 fundet på en parkeringsplads i Rønne. Det viste sig, at et familiemedlem havde lånt bilen, uden ejers kendskab.
Færdsel Opdatering på færdselsuheldet på Åkirkebyvej tirsdag, hvor der skete fatalt sammenstød mellem en personbil og en lastbil: Der er rekvireret en bilinspektør, som skal foretage undersøgelser af vejens forløb samt køretøjerne. Undersøgelserne skal være med til at klargøre det endelige handlingsforløb, men på nuværende tidspunkt tyder alt på, at lastbilschaufføren ikke har nogen skyld i uheldet, da personbilen var kommet over i modsatte vejbane.

I forbindelse med en målrettet færdselskontrol tirsdag eftermiddag i Nexø blev det til fire sigtelser for overtrædelse fa færdselsloven. Tre sigtelser for ikke at overholde vigepligt samt en sigtelse for manglende brug af sikkerhedssele.

Kilde: Bornholms Politi