Døgnrapport d. 07-02-2023

tirsdag 07. feb, kl. 22:14

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 06.-07. februar 2023

Indbrud i øvrigt, Rudersdal Mellem søndag d. 05/02 kl. 10.00 og mandag kl. 07.00 har der været indbrud i et nybyggeri på Bistrupvej. Der var blevet stjålet hårde hvidevarer.

Tyveri fra lastbil/varebil, Gribskov En anmelder fra Stenlandsengen oplyste, at der havde været indbrud i hans bil i løbet af weekenden. Der var lavet et firkantet hul i skydedøren på hans bil på ca. 6x6 cm. Dette havde givet adgang til indvendigt greb på døren, og der var stjålet Makita bajonetsav, Borsch båndsav der lå i en DeWalt kasse samt 3 stk. REM Preskærer. Tyveriet skete mellem fredag d. 03/02-2023 kl.16.00 og mandag d. 06/02-2023 kl. 07.00.

Bedrageri, Halsnæs En 87-årig kvinde fra Forsythiavej henvendte sig mandag til politiet og anmeldte, at hun var blevet ringet op mandag d. 30/01-kl. 20.23 af en mand, der udgav sig for at være fra politiet. Han havde oplyst dem, at der på nuværende tidspunkt var blevet oprettet et forbrugslån på deres kontoer, hvorfor de skulle overføre deres penge til en konto for at få disse “renset”. Ægteparret overførte derefter penge til flere forskellige konti.

Brand i køretøj, Slangerup Kl. 16.06 fik politiet en anmeldelse fra en 62-årig kvinde på Brobæksgade, der oplyste, at hendes personbil var gået i brand under kørsel. Bilen holdt på vejen og alle var ude og væk fra bilen. Der var ikke spredningsfare. Bilen havde mange flammer fra undervognen, og bilen overtændte under samtalen. Trafikken var ikke umiddelbart generet af branden.

Persongrupper, svage og udsatte, Helsingør Kl. 16.15 fik politiet en anmeldelse fra en borger, som fortalte, at der i en bus på Gefionsvej ved Vestervang Kirke, sad en passager, som nægtede at forlade bussen. Passageren havde været truende med en flaske over for øvrige passagerer og buschaufføren. Der blev sendt en patrulje til stedet, som tog den 36-åtige mand med på stationen.

Butikstyveri fra andre forretninger, Lyngby-Taarbæk En 16-årig ung kvinde blev i går kl. 16.20 taget for butikstyveri i en forretning på Lyngby Hovedgade. Hun havde gemt diverse kosmetikprodukter i sin taske til en samlet værdi af 3.297 kr., hvorefter hun gik ud på Klampenborgvej uden at betale.

FUH. spirituskørsel u/P-skade, Gribskov På Trongårdsbakken skete der mandag kl 17.31 et trafikuheld. En personbil (part1) kørte i sydgående retning ad Trongårdsbakken, hvor han påkørte en anden personbil, som kørte i nordgående retning ad Trongårdsbakken. Bilerne ramte hinanden på siden så der kom mindre ridser på siden af begge køretøjer. Part I blev testet positiv for spirituskørsel ved politiets alkometertest.


Fister snusede sig frem til skunk, Charlottenlund Ved en indsats målrettet narkosalg på gadeplan tog narkohunden Fister og dens tobenede kollega klokken 19.29 en tur med Kystbanen. Her snusede Fister sig frem til en 19-årig mand fra Nivå, som viste sig at have en moderat mængde skunk i sin jakke. Manden blev vejledt om tilbud om at få hjælp til at komme ud af sit misbrug, men ønskede ikke at benytte sig af tilbuddet.


Sigtet for besiddelse af hash til videresalg, Gentofte En 21-årig mand fra Søborg blev klokken 19.40 truffet på Vangede Station. Manden blev fundet i besiddelse af et større antal hashklumper og poser med MDMA samt kontanter. Ved en efterfølgende ransagning på mandens adresse blev der fundet yderligere mængder hash samt et større kontantbeløb. Manden blev sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.


Sigtet for vold, Holte En 37-årig mand uden fast adresse blev klokken 19.41 sigtet for vold, efter han havde slået en 59-årig mand, da denne bad den 37-årige om at forlade perronen på Holte Station. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvorfor den 37-årige blev bedt om at forlade stedet.


Unge skabte uro, Helsingør En gruppe unge mænd skabte klokken 21.25 så megen uro ved Helsingør Ungdomsskole, hvor de blandt andet tog drikkevarer fra cafeen uden at betale, at et par patruljer kørte til stedet og tog en alvorssnak med de unge. Da de alder var mindreårige, blev deres værger underrettet, ligesom de sociale myndigheder bliver orienteret.

Kilde: Nordsjællands Politi