Nordjyllands Politi melder karnevalsklar

lørdag 27. maj, kl. 08:22

I dag vil Aalborgs gader fyldes af glade, feststemte og udklædte karnevalsdeltagere, når det store karnevalsoptog ruller gennem byen. Nordjyllands Politi er dagen og aftenen igennem til stede i øget omfang omkring optoget, i Kildeparken og i Aalborg midtby generelt.

”Vi ser frem til en god dag, hvor vores fokus vil være en synlig og tryghedsskabende politiindsats, således at både karnevalsdeltagere, tilskuere og byens beboere i øvrigt får en tryg og sikker karnevalsoplevelse,” lyder det fra lederen af politiets indsats, vicepolitiinspektør Henrik Skals.

Deltagere og tilskuere vil møde Nordjyllands Politi både i form af dialogbetjente i gule veste, i deres sædvanlige politiuniform, på motorcykler og på almindelige cykler. Politiet vil også være tilstede ved Region Nordjyllands fremskudte skadestue ved Ansgars kirken på Vesterbro, lige ved Kildeparken.

Følg politiets anvisninger og pas på hinanden Vicepolitiinspektør Henrik Skals opfordrer til, at karnevalsdeltagerne følger politiets anvisninger dagen igennem og husker at passe på hinanden:

”Solen skinner, og stemningen er sikkert i top langt de fleste steder under hele festen. Når det er sagt, vil vi selvfølgelig minde om vigtigheden af – i takt med at promillen måske stiger – at man husker at passe på sig selv og hinanden. Drik vand, se efter dine venner, og skulle der opstå uoverensstemmelser, så glid af og gå væk,” opfordrer vicepolitiinspektøren.

Han slår fast, at Nordjyllands Politi naturligvis er klar til at gribe ind, hvis der mod forventning skulle blive uroligheder.

Nordjyllands Politi ønsker alle deltagere og tilskuere en rigtig god dag!
Pressens kontakt: Politiets kommandostation (KSN) pressetelefon (+45) 4022 1240

Pressekontakt under særlige hændelser Under særlige hændelser, hvor en kommandostation (KSN) oprettes, er pressetelefon (+45) 4022 1240 i drift hos Nordjyllands Politi. Her besvares kun opkald relateret til den aktuelle hændelse.

Hvis denne pressetelefon periodevis ikke besvares under en hændelse, er det pga. hastende opgaver, der vanskeliggør eksklusiv servicering af enkeltmedier. Nordjyllands Politi anbefaler, at nyhedsmediernes journalister følger politiets informationsstrøm på Twitter (@Njylpoliti) og www.politi.dk/aktuelt.




Kilde: Nordjyllands Politi