Døgnrapport d. 30-11-2023

torsdag 30. nov, kl. 20:37

Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapporten 29.- 30. november 2023

Butikstyveri købmand/supermarked/mejeri, Hillerød Klokken 7.35 blev en 22-årig udenlandsk mand tage for butikstyveri i en forretning på Milnersvej. Han tog én 6-pack med dåseøl, én dåseøl og en frysepizza, hvorefter han passerede kasselinjen uden at betale.

Butikstyveri købmand/supermarked/mejeri, Hørsholm En 79-årig kvinde blev onsdag klokken 11. taget for butikstyveri i en forretning på Ådalsparkvej. Kvinden havde fyldt vare i sin kurv og i sit net i kurven. Da sagens person betalte i kassen, blev der kun betalt for varerne i kurven.

Butikstyveri købmand/supermarked/mejeri, Lyngby-Taarbæk En butiksdetektiv pågreb i går klokken 14.10 to udenlandske butikstyve i en forretning i Lyngby Storcenter. De to som var henholdsvis 54 år og 38 år gamle havde stjålet et par høretelefoner hver til en værdi pr. stk. af 549 kr. Bødeforlæg underskrevet.

Butikstyveri købmand/supermarked/mejeri, Rudersdal En 40-årig mand blev i går klokken 11.10 stoppet for at stjæle en Smoothie Mango, 5 dåser tun i vand, og 3 pakker kylling i en forretning på Holte Stationsvej. Manden var kommet ind i butikken med en taske i hånden og havde taget en
kurv. Sagens person fyldte vare i kurven og gik derefter et andet sted hen i butikken for at flytte varerne over i tasken. Sagens person tog herefter en dåse, som var det eneste han betalte for i kassen.

Brand, undersøgelse, Rudersdal Politiet var onsdag til stede ved en brand i en lejlighed på Birkerød Parkvej. Anmeldelsen kom kl. 16.02. Lejlighedens beboer en 49-årig mand havde været væk fra sin lejlighed i 10-15 min, kunne ved sin hjemkomst konstatere, at der var flammer i soveværelset. Alle evakuerede. Brand opstået i sengen i soveværelset - muligvis fra en defekt telefon, der lå til opladning på sengen. Brandvæsnet fik slukket ilden, som ikke havde spredt sig til nabolejligheder. Beboeren i lejligheden blev tilset af ambulance for røgforgiftning

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby En 49-årig kvindelig bilist fra Hvidovre kørte kl. 19.23 ad Helsingørmotorvejen i nordlig retning med Ca. 50 km/t, hvor hun bremsede. Herunder blev hun påkørt bagfra af en 51-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby, der kørte i samme retning bagved kvinden - idet han ikke nåede at bremse tilstrækkeligt for at undgå et sammenstød. Beredskabspatrulje til stedet. Ladvogn og tavlevogn til stedet. Ingen melding om personskade.

Høj musik, Hillerød Anmeldelse kl. 22.23 om, at der blev spillet meget høj musik på Østervang. Beredskabspatrulje til stedet, som måtte vejlede stedets beboer om at vise hensyn til andre og skrue ned for musikken.

Gled ind i en betonmur, Helsingør En 66-årig kvindelig bilist fra Ålsgårde kørte kl. 23.17 i nordgående retning ad GL Hellebækvej, hvor hun mistede herredømmet over bilen, hvorved hun gled ud af vejbanen og påkørte en betonmur. Beredskabspatrulje og ambulance til stedet. Ingen melding om personskade. Kvinden blev kørt til tjek på nærmeste hospital.

Høj lyd på fjernsynet, Helsingør Anmeldelse kl. 00.35 om, at der blev spillet høj musik på Rønnebær Allé. Beredskabspatrulje til stedet, som måtte give stedets beboer et påbud om at vise hensyn til andre og skrue ned. Beboeren havde ikke spillet høj musik, men havde haft høj lyd på fjernsynet.

Overtrædelse af jernbaneloven, Frederikssund En 41-årig mand fra Herlev blev kl. 02.30 sigtet for uden tilladelse at have færdes på de dele af jernbanearealerne, som ikke er åbne for offentligheden ved Marbækvej.

Kilde: Nordsjællands Politi