Døgnrapport d. 25-03-2024

mandag 25. mar, kl. 19:36

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 24.- 25. marts 2024

Narkokørsel, Jægerspris En 20-årig mandlig bilist fra Jægerspris blev kl. 11.07 sigtet for narkokørsel og for at køre bil uden førerret på Færgelundsvej. Bilisten blev efterfølgende bragt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Narkokørsel, Frederikssund En 37-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby blev kl. 16.45 sigtet for at køre narkokørsel på Frederikssundsvej, og of rat være i besiddelse af en mindre mængde cannabis.

Kørte bil uden førerret, Birkerød En 65-årig mandlig bilist fra Allerød blev kl. 19.35 sigtet for at køre bil på Nørrevang, uagtet at hans førerret var administrativt inddraget.

Spirituskørsel, Græsted En 22-årig mandlig bilist fra Græsted kørte kl. 21.21 ad Kirkevej i vestlig retning, hvor han påkørte en parkeret varebil. Herefter mistede den 22-årige mistede herredømmet, og kørte igennem en have og påkørte et skur. Beredskabspatrulje og Redning til stedet. En passager blev bragt til nærmeste hospital, og den 22-årige bilist blev bragt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Narkokørsel mv., Nivå En 21-årig bilist fra Kokkedal blev kl. 23.23 sigtet for at køre bil på Helsingørmotorvejen uagtet, han var påvirket af euforiserende stoffer og hans førerret var administrativt inddraget.

Musik til ulempe, Ølstykke Anmeldelse kl. 01.10 om meget høj musik på Niels Olsens Vej. Beredskabspatrulje til stedet, som bad de unge mennesker om at skrue ned.

Tyveri fra varebil, Espergærde Anmeldelse kl. 05.52 om indbrud i varebil på Bybjergvej sket mellem søndag kl. 17.30 og mandag kl. 05.45. Et af sidevinduerne i bilen var, og der var skåret et hul over håndtaget på skydedøren. Beredskabspatrulje til stedet. Koster ikke opgjort.

Kilde: Nordsjællands Politi