Døgnrapport d. 25-03-2024

mandag 25. mar, kl. 21:47

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. marts til den 25. marts 2024

Narkobilist i stjålen bil og uden kørekort Fredag formiddag anholdte og sigtede politiet en mand for at køre narkokørsel og for at være i besiddelse af narkotika.

Det viste sig, at manden ikke havde kørekort, at bilen var stjålet, og at han var i besiddelse af 45 gram hash, en kniv og et kontantbeløb.

Politiet standsede bilisten i Svendsgade i Aalborg.


Ejendomsmægler opdagede indbrud Da en ejendomsmægler skulle vise et hus frem i Bygaden i Aalborg fredag eftermiddag, opdagede han, at der havde været indbrud på stedet.

Det stod helt klart, da flere designermøbler manglede, og flere lamper var klippet ned.

Tyvene kom ind gennem et vindue, de havde brudt op med et koben. Herefter gik de rundt i huset og fandt de forskellige tyvekoster, inden de flygtede fra huset igen.

Indbruddet fandt sted mellem søndag og fredag.

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.
De fem indbrudsråd: Bliv nabohjælper Tænd lys udenfor - og klip hækken Gør døre og vinduer svære at bryde op Undgå tyvekoster – brug sikre betalingsformer Ring 114 ved mistanke om indbrud Læs mere her.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google Play


Aggressiv mand meddelt forbud mod at gå I byen En dørmand i Jomfru Ane Gade ringede til politiet fredag aften, da en gæst var kommet op og skændes med nogle andre gæster. Gæsten – en mand – var blevet aggressiv og havde spyttet efter de andre gæster.

Politiet rykkede ud, og da de tog kontakt til manden, virkede han narkopåvirket. Politiet visiterede manden og fandt en kniv, en klump hash og fire Tramadolpiller.

Manden blev anholdt og sigtet for flere forhold. Derudover blev han meddelt forbud jf. restaurationsloven de næste to år.


Spritbilist anholdt På trods af at en mand var påvirket af alkohol, kørte han bil søndag aften. Politiet standsede manden på Løgstørvej ved Nibe efter, at vagtcentralen havde modtaget flere anmeldelser om bilisten.

Bilisten fik foretaget en alkometertest, som viste, at han var påvirket af spiritus over den tilladte grænse. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, hvorefter han blev kørt til Sygehus Syd for at få taget en blodprøve.


Butikstyveri I Aalborg Vagtcentralen modtog søndag aften en anmeldelse fra en medarbejder I et supermarked på Østerbro i Aalborg.

Medarbejderen havde nemlig tilbageholdt en aggressiv butikstyv og ønskede politiets hjælp. Flere af tingene, tyven havde stjålet, havde taget skade, og tyven ville ikke betale for varerne.

Politiet rykkede ud til stedet og sigtede manden for at begå butikstyveri.


Følg Nordjyllands Politi på:
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Kilde: Nordjyllands Politi