Søg penge til at hjælpe børn og unge

mandag 25. mar, kl. 12:02

’Ellen og Herman Egelunds Fond’ skal hjælpe børn og unge fra Vestegnen på rette vej i livet med skoleophold, og lige nu er der åbent for ansøgninger.

Fondens penge er tilegnet børn eller unge, som er i berøring med retssystemet eller er på vej ud i et liv med kriminalitet, og yder tilskud til ophold på skoler, uddannelser og kurser eller særlige projekter og aktiviteter, som hjælper børn og unge under 18 år mod en bedre bane i livet.

”Send gerne fonden en ansøgning, hvis du kender et udsat barn eller ung, hvor et skoleophold kunne hjælpe i positiv retning,” siger fondens formand Kim Christiansen, politidirektør ved Københavns Vestegns Politi.

Han håber, der kommer gode ansøgninger, så fondens penge kommer udsatte børn og unge til gavn.

Fonden uddeler op til en halv million kroner i 2024, hvor der er deadline for ansøgninger den 2. maj 2024.

Mere om fonden og ansøgning her

Få hjælp til din ansøgning En ansøgning forudsætter altid samtykke af den unges værge men kan sagtens indgives sammen med en anden fx en lærer, socialpædagog eller andre med kendskab til den unge og de rette hjælpemuligheder. Foreninger kan også søge.

Vi vejleder gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din ansøgning. Kontakt os på telefon 4024 5773 eller mail jwu002@politi.dk.

Ellen og Herman Egelund fra Gladsaxe testamenterede ca. 1,9 millioner kroner til Københavns Vestegns Politi, som bestyrer en fond i deres navne, uddeler pengene over 10 år og siden 2022 har uddelt næsten 350.000 kroner.

Kilde: Københavns Vestegns Politi