Døgnrapport d. 27-03-2024

onsdag 27. mar, kl. 22:54

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 25. marts til den 27. marts 2024

Indbrud ved kirke Hen over weekenden var der indbrud i et graverværksted ved Kornum Kirke ved Løgstør. Tyvene stjal to plæneklippere, en græstrimmer og en gasflaske.

De kom ind på værkstedet ved en skære en hængelås over.

Indbruddet blev anmeldt mandag morgen.

Uheld forårsaget af sprit- og narkokørsel Mandag aften modtog vagtcentralen et opkald fra en borger, der havde overværet et eneuheld. En bilist – en kvinde – var kørt i en grøft.

Politiet rykkede ud og testede, om kvinden var påvirket. Testene viste, at hun både var påvirket af alkohol over den tilladte promillegrænse på 0,5, men hun var også påvirket af morfin.

Kvinden erkendte at være påvirket af alkohol, men nægtede narkopåvirkning.

Hun blev anholdt for at få taget en prøveprøve og sigtet for at køre spiritus- og narkokørsel.

Uheldet fandt sted Nordre Ringgade i Dronninglund.


Indbrud ved skole Da en medarbejder mødte ind på en skole tirsdag morgen, mødte der ham et trist syn. I løbet af natten havde tyve brudt ind i et redskabsskur, der tilhørte skolen.

Tyvene brød ind ved at knuse et vindue i skurets dør, hvorefter døren kunne åbnes indefra. De stjal en kompressor og en værktøjskasse, inden de forlod stedet igen gennem en port i skuret.
De fem indbrudsråd: Bliv nabohjælper Tænd lys udenfor - og klip hækken Gør døre og vinduer svære at bryde op Undgå tyvekoster – brug sikre betalingsformer Ring 114 ved mistanke om indbrud Læs mere her.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google Play


Designerlamper stjålet Politet modtog tirsdag formiddag en anmeldelse fra en borger, der havde haft indbrud. Borgeren havde ikke været hjemme i en uges tid, og i mellem tiden havde der været ubudne gæster på besøg.

Tyvene brød husets soveværelsesvindue op, kravlede indenfor, gennemrodede huset, og forlod stedet igen med to designerlamper. De forlod huset gennem hoveddøren, der stod åben, da beboeren kom hjem.

Indbruddet fandt sted på Havevænget i Pandrup.


Soundbox konfiskeret På Kimbrertorvet i Aars holdt en gruppe unge mennesker fest tirsdag aften. De spillede høj musik, og flere biler kørte hasarderet rundt ifølge anmelderen, der ringede til vagtcentralen.

En patrulje rykkede ud og bad de unge mennesker om at skrue ned. Det indvilgede de i og ville rykke festen hjem i privaten.

En time efter modtog vagtcentralen dog endnu en anmeldelse om de højlydte unge mennesker. Politiet rykkede igen ud og bad de unge mennesker om at dæmpe sig, men denne gang valgte politiet også at konfiskere de festglade unges Soundbox.


Følg Nordjyllands Politi på:
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Kilde: Nordjyllands Politi