Fyns Politi identificerer 2 gækkebrevs-gerningspersoner

onsdag 27. mar, kl. 13:46

Det var en vaks patrulje, der kort efter frokost dags dato bemærkede en mistænkelig genstand ude i velkomstområdet på politigården i Odense. Efter en kort drøftelse med vagtchefen blev man enige om at beslaglægge genstanden, som viste sig at være et hitte-brev med påskeudsmykning – også kaldet et gækkebrev.

Herefter gik patruljen fra Fyns Politis afdeling for Borgernær Efterforskning i gang med en grundig efterforskning af sagen, hvilket hurtigt gav pote.

Flot politiarbejde førte til hurtig identifikation
"Det er utroligt snedig gjort, af de her to gerningspersoner, men heldigvis er vi mere snedige, og ved hjælpe af vores politinæser og massiv overvågning af politigården, er vi ret sikre på, at vi har identificeret de to gerningspersoner", siger vagtchef Henrik Strauss og fortsætter: " Vi har faktisk en patrulje på vej ud til dem lige om lidt, så må vi se, hvad de siger til deres forsvar."

Fyns Politi har valgt at offentliggøre fotos af gækkebrevet samt overvågningsbillederne af de to gerningspersoner, der beskrives som ”yngre” og ”utroligt søde”.
Kilde: Fyns Politi