Døgnrapport d. 03-04-2024

onsdag 03. apr, kl. 15:32

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 3. april 2024

Døgnets anmeldelser vedrørende:
Indbrud i virksomhed/forretninger: Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom: Solsiden, Strøby Egede, Stevns (2 stk)
Byagerparken, Tune, Greve
Maglebjerg, Svinninge, Holbæk

Indbrud i fritids-/sommerhus: Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.: Sportsvej, Tølløse, Holbæk

Tyveri fra køretøjer: Skagerakvej, Holbæk
Parkvænget, Roskilde
Knud Den Stores Vej, Roskilde
Bøgehegnet, Greve

Gasledning overgravet - Åstoftevej, Asnæs, Odsherred Kl 14.47 fik politiet melding om, at en gasledning på en byggeplads var gravet over. Gasselskabet fik selv lukket for gassen. Overgravningen skete i nærheden af et gymnasium, hvor de studerende blev bedt om at blive indendøre, indtil der var styr på gasledningen.

Færdselsuheld - Jernbanegade, Roskilde Kl 16.39 skete der et færdselsuheld, da en 31-årig mand fra Roskilde i personbil kom kørende mod øst, da han ramte en 14-årig pige fra Gundsømagle, der til fods ville krydse vejen. Pigen blev kørt til behandling for sine skader på sygehuset.

Bedrageri - Roskilde Kl 16.50 fik politiet anmeldelse om, at en 90-årig mand fra Roskilde tidligere på dagen var blevet ringet op af en mand, der gav sig ud for at være fra banken. Han fik overtalt den 90-årige til at udlevere kode til dankortet, og fem minutter senere kom der en anden mand til den 90-åriges adresse for at hente dankortet. Umiddelbart efter blev der hævet 15.000 kroner på mandens hævekort.

Hærværk - Stationsvej, Mørkøv, Holbæk Kl 21.54 kom der melding om, at der foregik hærværk på stationen i Mørkøv. Fremme på stedet fik patruljen kontakt til to unge kvinder på hhv 13 og 18 år, der sad i et busskur. De to havde tilsyneladende forinden ødelagt glaspladen på et skilt på tog-stationen med en bushammer. Begge blev efterfølgende kørt retur til det bosted, hvor de bor til daglig.

Tis på tankstation - Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde, Greve Kl 21.55 blev politiet tilkaldt til en tankstation, hvor en mand havde råbt og skreget og tisset på gulvet. Han ville ikke forlade butikken og fremstod tydeligt beruset. Manden forsøgte på et tidspunkt at sætte sig ind i flere biler, der holdt på tankstationen. Han forsvandt fra stedet, inden patruljen nåede frem. Men han dukkede senere på aftenen op på en tankstation i Greve, hvor han blev anholdt. Det viste sig at være en 32-årig mand fra Greve. Han kom i den forbindelse med flere trusler mod politipersonalet, hvilket han blev sigtet for.
OPFØLGNING
15-årig sigtet for brand i drivhus - Rynkevangen, Kalundborg Lørdag aften kørte politi og brandvæsen til brand i et 500 kvm drivhus på Rynkevangen i Kalundborg, hvor der havde været ild i inventaret, og flere glas var knust. Branden blev slukket, og brandårsagen nærmere undersøgt. Der var tegn på at branden var påsat, og flere unge var set forlade stedet umiddelbart efter branden opstod.

Søndag eftermiddag henvendte en 15-årig dreng fra Kalundborg kommune sig på telefon til politiet, hvor han indrømmede, at han havde gjort noget dumt i drivhuset. Det blev aftalt at han skulle afhøres sammen med sin mor.

En patruljer afhørt den 15-årige i hans hjem, hvor han oplyste at han havde tændt et bål i drivhuset, som havde spredt sig. Politiet sigtede ham for uforsigtighed med ild og undersøger nu, om andre har været med ved episoden. De sociale myndigheder er blevet orienteret om sagen.Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi