Døgnrapport d. 03-04-2024

onsdag 03. apr, kl. 21:51

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 27. marts til den 03. april 2024

Slagsbror i byen Fredag den 29. marts stoppede aftenen tidligt for en 17–årig mand, der besøgte en restauration i Aalborg midtby. Klokken 17:16 blev der nemlig ringet efter politiet, idet manden forsøgte at indlede sig i slagsmål med flere personer. Da patruljen ankom til stedet var det tydeligt, at manden var kraftigt påvirket af alkohol og da betjentene også fandt ham i besiddelse 0,71 gram kokain, blev han taget med til detentionen.


Tur i pirattaxa blev ekstra dyr Meget tidligt søndag morgen valgte en borger i Aalborg at tage en pirattaxa hjem. Føreren af taxaen spurgte om lov til at bruge borgerens toilet, hvilket denne indvilligede i. Chaufføren kommer derfor med op i lejligheden, hvor han tilsyneladende stjæler et kreditkort, som der efterfølgende blev hævet 15.000 kroner på.


Indbrud i villa På et tidspunkt mellem lørdag aften og tidligt søndag morgen har der været indbrud på Enggårdsgade i Aalborg. Indbrudstyven er kommet ind med et koben, der var anvendt på et vindue på 1. sal. Der sås spor efter færden i hele huset, hvor skuffer og skabe sås gennemrodede. Ved indbruddet blev der stjålet flere designerure samt smykker. Spor blev udtaget på stedet.

Har du set mistænkelig færden i området? Kontakt Nordjyllands Politi på telefon 114.


Ballade i baggård Søndag eftermiddag var der ballade i en baggård i Aalborg, hvor to yngre personer stod og råbte ind i en lejlighed. En patrulje rykkede ud tid stedet og observerede en kraftig hashlugt ved de to personer. Der blev derfor foretaget visitation og den ene blev fundet i besiddelse af 35,57 gram hash.


Fejlbehæftet køretur En 48-årig bilist var ude at køre søndag eftermiddag, da han blev standset af en patrulje. For det første blev der kørt for stærkt, for det andet var køretøjet monteret med én stjålen nummerplade, for det tredje var selve køretøjet meldt stjålet tidligere samme dag. Endvidere var manden i forvejen frakendt sin førerret og endelig blev han testet positiv for både cannabis og kokain.

På baggrund af disse mange omstændigheder blev den 48-årige anholdt. Han blev allerførst transporteret til skadestuen for at få udtaget blodprøve til videre brug i sagen.

Episoden fandt sted nær Aggersund.


Håndgranat i gemmerne Søndag eftermiddag modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om et potentielt farligt fund. På en adresse i Hjørring havde en borger i sit hus fundet en gammel håndgranat. Billedmateriale blev sendt til EOD (Ammunitionsrydningstjenesten), som kunne bekræfte at der retteligt var tale om en håndgranat og kunne vejlede og hjælpe borgeren.


Narkopåvirket bilist standset En 30-årig billist måtte tirsdag formiddag opgive køreturen, efter han blev standset af en patrulje. En narkometertest viste af bilisten var påvirket af euforiserende stoffer.
Testen gav udslag på cannabis.
Episoden fandt sted på Østre Alle i Aalborg.


Benzintyv på spil På et tidspunkt mellem lørdag middag og mandag middag var der en benzintyv på spil i Nysum. Cirka 15-20 liter benzin blev nemlig stjålet fra benzintanken på en personbil. Tyven havde boret hul i tanken, hvorfra der var blevet tappet.


Vaks borger afviste svindler En 81-årig borger var årvågen, da hun tirsdag sidst på eftermiddagen fik et uventet opkald. En person der præsenterede sig som ”Kurt”, fortalte at han var fra kvindens pengeinstitut og advarede hende om, at nogen var i færd med at handle på hendes konto. Han spurgte dernæst til koden på kvindens NemID. Den 81-årige anede heldigvis uråd og udleverede ingen oplysninger til svindleren.


Forvirret turist på E45 Sent tirsdag aften modtog Nordjyllands Politi et opkald via 112. En mand var set på motorvejen nær Aalborg, hvor han gik nordpå i det sydgående spor. En beredskabspatrulje blev straks sendt til stedet. Da de nåede frem var manden drejet af motorvejen og gået mod den nærliggende Kvickly. Der viste sig at være tale om en både fuld og forvirret udenlandsk mand, som patruljen kørte tilbage til sit hotel.


Følg Nordjyllands Politi på X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi
Abonnér på nyt fra politiet Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:
https://politi.dk/abonner

Kilde: Nordjyllands Politi