Døgnrapport d. 22-04-2024

mandag 22. apr, kl. 16:00

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. april 2024

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag

**

Kontanter og stoffer beslaglagt efter ransagning af bil En patrulje fra Østjyllands Politi standsede søndag kl. 23.45 en 28-årig mandlig bilist på Randersvej i Aarhus N, og da betjentene kom hen til bilen, blev de mødt af en stærk lugt af hash.

Den 28-årige blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og fik besked om at forholde sig i ro. Da han i stedet forsøgte at gribe ud efter noget inde i bilen, blev han anholdt, og selvom han gjorde modstand, lykkedes det betjentene at lægge ham i håndjern.

Under en ransagning af bilen fandt patruljen nogle tusinde kroner i kontanter og adskillige salgsposer med skunk og hash. Det hele blev beslaglagt, og den 28-årige blev nu sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg og for at modsætte sig anholdelsen.

Derudover blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde kørekort.

**

Bil udbrændte i Åbyhøj Politi og brandvæsen rykkede mandag kl. 04.26 ud til en brand i en bil på en p-plads på Tomsagervej i Åbyhøj. Bilen var overtændt, da brandvæsnet kom frem, og den stod stort set udbrændt tilbage, da branden var slukket.

Det var umiddelbart ikke muligt at fastslå brandårsagen, men Østjyllands Politi kan ikke udelukke, at branden kan være påsat, og sagen undersøges nu nærmere.

**
Indbrud Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

• På Solbakken i Risskov begået mellem lørdag d. 20/4 kl. 18.45 og søndag d. 21/4 kl. 13.27
• På Solbakken i Risskov begået mellem lørdag d. 20/4 kl. 13.00 og søndag d. 21/4 kl. 16.20
• På Solbakken i Risskov begået søndag d. 21/4 kl. 21.00


Kilde: Østjyllands Politi