Døgnrapport d. 23-04-2024

tirsdag 23. apr, kl. 14:09

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:
Østerled, Holbæk

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:
Havnevej, Føllenslev, Kalundborg
Moseager, Solrød Strand
Tryllevældevej, Solrød Strand
Christians Torv, Solrød Strand
Samsøvej, Køge
Gyvelvej, Ringsted
Klosterparkvej, Kalundborg

Indbrud i fritids-/sommerhus:
Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:
Østre Vindingevej, Roskilde

Tyveri fra køretøjer:
Lynghusvej, Nykøbing Sjælland, Odsherred
Korevlevej, Vig, Odsherred
Låddenhøj, Roskilde


Gasledning overgravet – Hellebækvej, Køge Kl 07.41 kom der melding om, at en gasledning var blevet gravet over. Indtil et firma kunne komme frem og lukke for gassen blev en enkelt bolig i nærheden af evakueret på grund af den udsivende gas. En lille time senere havde alle igen forladt stedet.
Røg fra bolig – Rolighedsvej, Grevinge, Odsherred Kl 09.13 kørte politi og brandvæsen til en bolig, hvorfra der var set røgudvikling. På adressen havde en 63-årig kvinde ligget og sovet, men hun blev hjulpet ud af huset. Hun var tilsyneladende ikke påvirket af røgen, men hun blev alligevel kørt til undersøgelse på sygehuset. Brandvæsnet kunne konstatere, at røgudviklingen kom fra et stykke plastik, der var havnet på en varm kogeplade.
Kørte uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Kl 13.24 standsede færdselspolitiet en personbil ført af en 34-årig lokal mand, selvom han var frakendt kørekortet frem til 2028.Men da bilen tilhørte hans kæreste, kunne den ikke beslaglægges. En 28-årig kvinde, ligeledes fra Solrød, der er kæreste med føreren, blev sigtet for at have overladt bilen til en person uden kørekort. Dem 34-årige blev desuden sigtet for at køre uden at have lovpligtig forsikring på bilen.

Kørte uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen Solrød Kl 13.58 standsede færdselspolitiet nok en personbil ført af en 36-årig mand fra Greve, der kørte uden at have kørekortet i 10 år. Manden er gentagne gange taget i at køre bil uden kørekort, men bilen kunne ikke beslaglægges, da det er hans kærestes bil. En 38-årig kvinde fra Greve, som var indehaver af bilen, blev sigtet for at have overladt bilen til en person uden gyldigt kørekort.
Lastbil beslaglagt – Kalundborg En polsk lastbilchauffør blev søndag standset i sin lastbil i Kalundborg uden at have den fornødne tilladelse til godstransport. Også på andre punkter var problemer med papirarbejdet. Det løber alt i alt op i en bøde på 17.500 kroner. På den baggrund blev lastbilen beslaglagt af politiet indtil de nødvendige papirer er fremskaffet og bøden er betalt.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi