Døgnrapport d. 07-05-2024

tirsdag 07. maj, kl. 13:27

Bornholms Politi uddrag af døgnrapporten 6 maj 2024

Hærværk Bornholms Politi fik fredag morgen d. 3. maj anmeldelse om tre tilfælde af hærværk på ejendomme på Havnevej i Tejn, hvorpå der var blevet spraymalet med graffiti. Derudover var der også udøvet hærværk mod en ejendom på Strandvejen i Sandvig, hvor der også var blevet spraymalet graffiti på facaden. Politiet rykkede ud til henholdsvis Tejn og Sandvig og undersøgte områderne for spor. Hvis du har oplysninger, som kan være relevante for opklaringen af sagerne, så kontakt os gerne på 114.

Færdsel Torsdag d. 2. maj kl. 10.30 blev en 62-årig mand fra Rønne påkørt på cykel af en personbil, der kørte frem for ubetinget vigepligt i krydset mellem Gartnervangen og Thorkildsvej i Rønne. Cyklisten pådrog sig mindre knubs og blev hjulpet op af bilisten, som derefter forlod stedet uden at afgive sine kontaktoplysninger. Der er tale om en ældre mand med skæg i en mørk stationcar. Bornholms Politi vil gerne i kontakt med føreren af bilen, så ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.

ATK-bilen var fredag morgen d. 3. maj til stede på Nybrovej i Østerlars på baggrund af politiets "Bestil en betjent"-ordning. Her blev en bil målt til at køre 61 km/t i en 50 km/t-zone. ATK-bilen gjorde herefter ophold på Helligdomsvej ved Gudhjem, hvor der på cirka to timer ikke var nogen biler, der blev målt til at køre hurtigere end de tilladte 80 km/t.

Lørdag kl. 9.12 blev en 52-årig mand fra Hirtshals sigtet for at køre uden sikkerhedssele på Store Torv i Rønne.

Samme dag kl. 11.35 blev en 16-årig ung mand fra Hasle stoppet ud for Teglkåsvej og sigtet for at køre på en lille knallert, som kunne køre hurtigere end de tilladte 30 km/t. Knallerten blev beslaglagt.

Natteliv Fredag aften kl. 23.22 modtog Bornholms Politi en anmeldelse om slagsmål uden for et værtshus i Rønne. En patrulje ankom til stedet og fik genskabt roen. Ingen kom alvorligt til skade, og ingen ønskede at anmelde noget.

Lørdag aften kl. 21.20 rykkede Bornholms Politi ud til en anmeldelse om en voldsepisode på et værtshus i Rønne, hvor en 37-årig mand fra Rønne havde taget kvælertag på en 40-årig kvinde fra Rønne.

Brand Natten til søndag kl. 4.05 fik Bornholms Politi en anmeldelse om brand i en varebil på Rømersgade i Rønne. Politi og brandvæsen rykkede ud og kunne konstatere, at der var omfangsrige skader på bilen og mindre skader på en nærliggende ejendom. Branden var slukket kl. 4.27 og formodes at være startet i bilens motorrum.

Kilde: Bornholms Politi