Døgnrapport d. 07-05-2024

tirsdag 07. maj, kl. 17:46

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 06.-07. maj 2024

Stjal metalskrot, Allerød Mandag morgen klokken 08.42 blev det anmeldt, at der lørdag formiddag mellem klokken 09.22 og 09.30 var stjålet aluminiumsskrot fra en container på Hejrevang. Gerningspersonen kørte i en gul Ford Transit ladvogn.

Sigtet for brug af håndholdt mobiltelefon, Helsingør Mandag formiddag omkring klokken 11.30 blev tre bilister på Klostermosevej standset og sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon. Sigtelserne skete i forbindelse med en trafiksikkerhedsindsats.

Sigtet for spirituskørsel, Nærum Klokken 12.38 blev en 35-årig mand fra Kvistgård standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Da manden ved en alkometertest viste sig at have en promille, som var højere end tilladt, blev han sigtet for spirituskørsel. Den 5-årige blev herefter taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Hærværk mod bil, Kgs. Lyngby Mandag mellem klokken 07 og 15 er der begået hærværk mos en bil, som stod på Lyngby Hovedgade, idet bilens ene siderude er blevet knust.

Beruser, Nivå Anmeldelse kl. 16.50 fra om en beruset mand i toget, som der skulle hjælp til at håndtere. Toget kørte ind til Kokkedal Station, hvor en beredskabspatrulje stod klar, og fik bortvist den berusede 50-årige mand fra Hillerød.

Vold, Virum Anmeldelse kl. 19.08 om, at en 22-årig mand fra Virum var blevet slået og sparket ud for Frederiksdalsvej af to gerningsmænd. Beredskabspatrulje til stedet. Den 22-årige blev kørt til tjek på nærmeste hospital. De to gerningsmænd beskrives som, A: Iført sort tøj og B. Iført grå trøje og grå bukser.

Flasketyv kom retur med flaskebon, Gentofte Kl. 19.20 anmeldte en 71-årig mand fra Gentofte, at en gerningsmand havde frarøvet ham en pose med øldåser. Beredskabspatrulje til stedet, som traf gerningsmanden, som imidlertid viste sig at have afleveret flaskerne i en automat, og derefter givet flaskebon’en til den 71-årige.

Sigtet for joint, Hillerød En 17-årig mand fra Græsted blev kl. 20.07 sigtet for besiddelse af en joint ud for Fredskovhellet.

Sigtet for joint, Hillerød En 28-årig mand fra Frederiksberg blev kl. 20.10 sigtet for besiddelse af en joint ud for Fredskovhellet.

Sigtet for joint, Hillerød En 24-årig mand fra Helsinge blev kl. 20.20 sigtet for besiddelse af en joint ud for Fredskovhellet.

Kilde: Nordsjællands Politi