Drabssag fra Lemvigvej i Holstebro skal for retten

onsdag 08. maj, kl. 11:54

Den 25. oktober 2023 blev en 42-årig mand anholdt og sigtet for drabet på en 51-årig kvinde på Lemvigvej i Holstebro. Han blev dagen efter fremstillet i grundlovsforhør og har siddet varetægtsfængslet mens Midt- og Vestjyllands Politi har efterforsket sagen.

Politiet har afsluttet efterforskningen, og den lokale anklagemyndighed har vurderet sagen. Anklagemyndigheden forventer at kunne gennemføre sagen som en tilståelsessag og har anmodet om et retsmøde i sagen. Retsmødet vil finde sted den 22. maj 2024 ved retten i Holstebro.

Særligt om sager, der forventes gennemført med tilståelse Når en sag forventes gennemført som en tilståelsessag, anmoder anklagemyndigheden om et retsmøde i sagen. I den forbindelse er der ikke rejst tiltale og den formodede gerningsmand er derfor ikke tiltalt i sagen - alene sigtet. Hvis den sigtede erkender det, vedkommende er sigtet for, rejser anklagemyndigheden tiltalen under retsmødet og dommeren tager herefter stilling til strafudmåling.
Særligt til pressen: Der vil være mulighed for interview med sagens anklager efter retsmødet. Indtil da har Midt- og Vestjyllands Politi ikke yderligere kommentarer til sagen.
Anmodning om aktindsigt i retsmødebegæringen sendes til MVJYL-Aktindsigt@politi.dk.
Oplys journalnummer: 4100-73111-00004-23.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi