Døgnrapport d. 10-05-2024

fredag 10. maj, kl. 15:14

Bornholms Politi uddrag af døgnrapporten 10 maj 2024

Færdsel I de kommende uger har politiet særligt fokus på uopmærksomhed i trafikken. I den forbindelse blev tre personer i løbet af onsdagen sigtet for at bruge håndholdt telefon, mens de kørte bil forskellige steder i Rønne. Der var tale om en 26-årig kvinde fra Rønne, en 38-årig mand fra Sydals samt en 42-årig mand fra Aakirkeby.

Onsdag morgen var ATK-bilen til stede på Stavsdalvej i Østerlars, hvor 10 biler i løbet af halvanden time blev målt til at køre for hurtigt. Den højeste måling var 72 km/t i en 50 km/t-zone, og to af bilisterne får et klip i kørekortet. Efterfølgende kørte ATK-bilen videre til Møllegade i Rønne, hvor én bil blev målt til at køre 50 km/t i en 40 km/t-zone. Sidst på formiddagen lagde ATK-bilen vejen forbi Store Torvegade i Rønne, hvor ingen biler blev målt til at køre hurtigere end de tilladte 40 km/t.

Torsdag aften blev en 19-årig kvinde fra Vestermarie stoppet og sigtet for at køre for hurtigt på Stavelund ud for Rønne. Kvinden fik et klip i kørekortet.

Berusere Onsdag d. 8. maj kl. 16.28 fik Bornholms Politi en anmeldelse om en beruset kvinde, der havde lagt sig til at sove i Superbrugsen i Hasle. En patrulje rykkede ud og tog kvinden med på hospitalet, hvor hun kunne sove rusen ud i mere egnede rammer.

Torsdag aften fik Bornholms Politi en anmeldelse om en stærkt beruset mand, som havde taget ophold på Skovløkken i Aakirkeby. En patrulje tog ud til stedet og kunne, efter et mellemstop i detentionen, aflevere den berusede mand hos et familiemedlem.

Kilde: Bornholms Politi