Døgnrapport d. 10-05-2024

fredag 10. maj, kl. 17:51

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 09.- 10. maj 2024

Ridestøvler stjålet, Allerød Mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.35 er der stjålet et par ridestøvler fra en bil, som stod på Lilledal. Tyveriet blev anmeldt torsdag morgen klokken 07.41.

Forlygter stjålet, Hellerup To forlygter er mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra bil, som stod på Tranegårdsvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 08.31.

Flere indbrud i haveforening, Kgs. Lyngby Torsdag formiddag anmeldte flere borgere, at der havde været indbrud i deres kolonihavehuse i Haveforeningen Ermelunden, hvorfra der er stjålet indbo og haveudstyr.

Sigtet for spirituskørsel, Hellerup Torsdag ved middagstid blev en 76-årig mand standset, da han kom kørende ad Gersonsvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på politigården. Her udtog en tilkaldt læge en blodprøve fra manden. Prøven skal nu analyseres for at fastlægge den 76-åriges nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Blev overfaldet til byfest, Hillerød En 17-årig ung mand fra Fredensborg blev torsdag eftermiddag klokken 15.25 overfaldet af to mænd ved byfesten i Alsønderup. Her blev den 17-årige udsat for peberspray, ligesom han blev tildelt flere slag og spark og truet på livet af en 18-årig mand fra Hillerød og en 17-årig ung mand fra Skævinge. Den 18-årige blev sigtet for trusler på livet, vold af særlig rå og farlig karakter samt overtrædelse af våbenloven, mens den 17-årige medgerningsmand blev sigtet for medvirken til vold af særlig rå og farlig karakter samt for trusler på livet.

Syv bilister fik en parkeringshilsen, Tisvildeleje Ved en indsats målrettet ulovlig parkering i Hovedgaden torsdag eftermiddag omkring klokken 16.20 fik syv bilister en hilsen i forruden, da de havde parkeret ulovligt til stor gene for den øvrige trafik.

Taget for butikstyveri, Lynge En 73-årig mand fra Hillerød blev klokken 16.19 taget for butikstyveri i Netto på Lynge Bygade. Manden blev sigtet for forholdet.

Kørte bil uden førerret mv., Kgs. Lyngby En 44-årig mandlig bilist fra Søborg blev kl. 20.12 sigtet for at køre bil på Lyngby Hovedgade, uagtet han ikke havde førerret. Manden blev sigtet for narkokørsel, og bragt til nærmeste hospital for blodprøveudtagning.

Høj musik til konfirmationsfest, Allerød Anmeldelse kl. 21.33 om, at der blev spillet meget høj musik på Lillegårdsvej. Beredskabspatrulje til stedet, som fik festdeltagerne til at skrue ned.

Høj musik, Charlottenlund Anmeldelse kl. 23.20 om, at der blev spillet meget høj musik på Frølichsvej. Beredskabspatrulje til stedet, som fik festdeltagerne til at skrue ned.

Høj musik, Holte Anmeldelse kl. 23.30 om, at der blev spillet meget høj musik på Dronninggårds Allé. Beredskabspatrulje til stedet, som fik festdeltagerne til at skrue ned.

Kørte ind i et træ, Virum En 19-årig kvindelig bilist kørte kl. 02.10 ad Birkevej, hvor hun i spirituspåvirket tilstand påkørte et træ, og kørte fra stedet. Beredskabspatrulje til stedet, som sigtede bilisten for spirituskørsel og for ikke at overholde sine forpligtelser ved færdselsuheld.Generelt om høj musik Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent
Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til ulempe?
Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.


Kilde: Nordsjællands Politi