Døgnrapport d. 10-05-2024

fredag 10. maj, kl. 17:06

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 8. maj til den 10. maj 2024

Indbrud i sommerhus Da en borger skulle besøge sit sommerhus på Jens Digets Vej i Skagen onsdag aften, mødte der hende et trist syn, da hun opdagede, at indbrudstyve havde brugt hendes sommerhus som tag selv-bord.

Tyvene var kommet ind ved at bryde et køkkenvindue op, hvorefter de havde gennemrodet huset.

De stjal en designergyngestol og den tilhørende skammel, seks designerlamper, to højtalere og diverse spiritusflasker, inden de forlod stedet igen gennem bagdøren.

Har du set nogen? Kontakt politiet på 114.

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app
Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google Play

Kontaktbedrageri mod en ældre kvinde Onsdag aften blev en ældre kvinde udsat for et kontaktbedrageri i sit eget hjem. Også i dette tilfælde blev kvinden ringet op af en mand, der udgav sig for at være fra banken. Han forklarede, at kvinden var blevet udsat for svindel, og at en medarbejder ville hente hendes betalingskort.

Kort efter ringede en mand på hos kvinden, der bor Lindenovsvej i Dronninglund, og han fik udleveret kortet.

Beskyt dig mod kontaktbedrageri: Vær opmærksom og lav faste aftaler. Luk kun nogen ind du kender eller har en fast aftale med. Kender du dine naboer, kan I hjælpe med at holde øje og passe på hinanden. Hav ikke for mange kontanter i hjemmet og hav ikke din pung liggende fremme. Klik her for at få flere tips.


Sprit- og narkokørsel i Terndrup Kokain og alkohol. Det var, hvad en bilist var påvirket af i mens, at han kørte bil natten til søndag.

Politiet fandt bilisten mistænksom, hvorfor de valgte at standse ham, da han kom kørende ad Astrupvej i Terndrup.

De foretog en alkometer- og narkotest på bilisten - en 31-årig mand - og den viste ganske rigtigt kokain- og alkoholpåvirkning.

Politiet sigtede manden for spiritus- og narkokørsel og anholdte ham, så han kunne få taget en blodprøve, der kunne dokumentere forholdet.


Endnu et kontaktbedrageri Vagtcentralen modtog torsdag eftermiddag et opkald fra en borger, hvis mor også var blevet udsat for et kontaktbedrageri dagen forinden. Denne gang fandt det sted på Møllevangen i Hjallerup, hvor moren bor.

Kvinden havde været ude og handle, og da hun kom hjem og var ved at pakke ud, stod der pludselig en ung, smilende mand i hendes køkken. Han forklarede, at han skulle bruge hendes betalingskort.

Han fik udleveret betalingskortet og forsvandt fra stedet. Ikke længe efter blev hævet et større beløb på kortet.


Spritkørsel Selvom promillegrænsen for alkohol er 0,5, stoppede det ikke en spirituspåvirket bilist natten til fredag.

Bilisten kom kørende på Vejgaard Torv, da politiet standsede ham.

Han virkede påvirket, hvorfor politiet foretog en alkometertest på ham. Testen viste ganske rigtigt, at han var påvirket af alkohol i en sådan grad, at hans promllle var over 0,5. Derfor blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel.Følg Nordjyllands Politi på:
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner


Kilde: Nordjyllands Politi