Døgnrapport d. 02-07-2024

tirsdag 02. jul, kl. 20:42

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 01.-02. juli 2024

Computere stjålet, Hillerød Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 06 er der stjålet flere hundrede computere fra Erhvervsskolen Hillerød på Milnersvej. Gerningspersonen eller – personerne er kommet ind ved at bryde en dør op.

Fiskestænger og bådkaleche stjålet, Ølstykke En bådkaleche og 10 fiskestænger er mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07 stjålet fra en båd, som stod på Mjølners Plads.

Hærværk mod bil, Frederikssund Mellem søndag aften og mandag klokken 07.45 er der begået hærværk mod en bil, som stod på Skovvej. Bilens forhjul og sidespejle er blevet ødelagt.

Bord-bænke-sæt stjålet, Helsingør Fra Børnehaven Mariehjemmet er der mellem fredag eftermiddag og mandag morgen stjålet et bord-bænke-sæt, som stod på institutionens legeplads.

Taske stjålet fra bil, Gentofte Mandag formiddag mellem klokken 09 og 12 er der stjålet en taske fra en bil, som stod på gentoftegade. Der er knust en siderude i bilen i forbindelse med tyveriet.

Kørte uden førerret, Hillerød En 30-årig mand fra Hillerød blev mandag eftermiddag kort før klokken 17 standset, da han kom kørende ad Holmegårdsvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet, selvom han tidligere havde fået sit kørekort administrativt inddraget.

Salg af euforiserende stoffer, Gribskov I forbindelse med en målrettet indsats imod narkosalg på gadeplan traf politiet i går klokken 19.44 tre personer i en bil på Birkely. Der blev fundet en større mængde Puff-bars og nogle ampuller med THC-væske. De tre, som er henholdsvis 21 år, 21 og 19 år gamle og fra Taastrup blev anholdt.

Kilde: Nordsjællands Politi