Døgnrapport d. 03-07-2024

onsdag 03. jul, kl. 14:15

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 3. juli 2024

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger: Ingen
Indbrud i villa/lejlighed/landejendom: Ellevej, Solrød
Klitvej, Solrød
Indbrud i fritids-/sommerhus: Ingen
Indbrud i skole og institutioner mv.: Ingen
Tyveri fra køretøjer: Korskildevej, Greve
Mølleengen, Jyllinge, Roskilde


Påvirket bilist - Lerchenborgvej, Kalundborg Kl 13.07 standsede politiet en personbil ført af en 45-årig mand fra det østlige del af Kalundborg kommune, da der var mistanke om, at han var påvirket af stoffer. Manden blev medtaget til udtagning af blodprøve.

Hastighed - Blakledsvej, Hvalsø, Lejre Kl 15.35 standsede færdselspolitiet en 37-årig mand fra Tølløse, der blev målt til at køre 94 km/t i byzonen. Han står nu til en frakendelse af kørekortet.

Røveri af cykel - Godsvej, Greve Kl 16.25 fik politiet anmeldelse om, at en 29-årig kvinde fra Greve var kommet cyklende på sin ladcykel, da hun var blevet passet op af to personer, der kom kørende på en blå scooter uden nummerplader. Mændene havde en truende adfærd over for hende og kvinden turde ikke andet end at stå af cyklen, som den ene af mændene derefter kørte væk på. I cyklen var også kvindens håndtaske.
Mændene beskrives som:
A: Almindelig af bygning, brun i huden og iført sort kasket og en sort halsedisse trukket op over næsen samt sort joggingtøj.
B: 175-180 cm høj, almindelig af bygning og brun i huden. Iført sort kasket, sort halsedisse trukket op over næsen samt sort joggingtøj.
Politiet patruljerede i området men uden at finde de to gerningsmænd. Vidner, der har set de to mænd på hhv knallert og ladcykel bedes ringe til politiet på 114.

Ulovlig knallert - Solrød Center, Solrød Kl 19.10 ville færdselspolitiet standse to unge mænd på knallerter. Den ene var en 17-årig lokal ung mand, der kom kørende på en knallert med tildækket nummerplade med 60-70 km/t.
Den unge mand havde ikke tænkt sig at standse, men da han forsøgte at køre væk fra stedet, ramte knallerten en vejbom, der ødelagde knallertens kåbe i en grad, så den ikke kunne køre videre.
Han fulgtes med en 16-årig dreng fra Karlslunde, der også kom kørende gennem Solrød Centeret med samme hastighed. Det lykkedes den 16-årige at stikke af fra stedet. Men politiet fandt ham hjemme hos forældrene.
Begge knallerter blev afhentet på ladvogn og skal nu undersøges nærmere, som man kan fastslå, hvor hurtigt, de kan køre.
Begge blev sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger og den 17-årige blev desuden også sigtet for at have kørt med tildækket nummerplade.

Påvirket bilist - Østre Banevej, Køge Kl 23.26 rettede politiet kontakt til en 29-årig mand fra Stevns, der holdt på en parkeringsplads, da der var mistanke om, at manden var påvirket af alkohol over det tilladte. Manden blæste promillen op på væsentligt mere end det tilladte, men nægtede at have ført bilen. Politiet mistænker ham dog for at have kørt i den umiddelbart før, politiet tog kontakt til ham og han blev derfor sigtet for sprirituskørsel. Manden fik udtaget blodprøve og grundet promillens størrelse får han nu administrativt inddraget sit kørekort.

Kørte uden kørekort - Esbern Snaresvej, Kalundborg Kl 00.28 standser politiet en 29-årig mand fra Kalundborg, der kørte rundt i en personbil selvom han var frakendt førerretten. Desuden blev bilens ejer sigtet for at have lånt sin bil ud til en person, der ikke har kørekort. Ejeren fik samtidigt besked om, at hvis det sker gentagne gange, så kan det føre til, at bilen bliver konfiskeret.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi