Dannie Rise udnævnt som chefpolitiinspektør i Bornholms Politi

onsdag 03. jul, kl. 10:18

Siden februar 2023 har Dannie Rise været fungerende chefpolitiinspektør i Bornholms Politi fra. Han er nu blevet ansat i en 5-årig åremålsansættelse, efter at stillingen blev slået op i starten af året.

Politidirektør Martin Gravesen er glad for at Dannie Rise har takket ja til stillingen som chefpolitiinspektør i Bornholms Politi.

”Jeg er glad for at kunne fortælle, at Dannie kan fortsætte i stillingen som chefpolitiinspektør i Bornholms Politi. Dannie har i løbet af de sidste halvandet år tilført organisationen en god energi, og jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde,” siger Martin Gravesen.

Dannie Rise har fra 1. juli fast bopæl i Rønne.


Kort om Dannie Rise Ansat i Dansk Politi siden 1998 Ledelsesmæssige erfaringer fra Københavns Politi, blandt andet som centerchef i Efterforskningsenheden, afdelingleder i Task Force Pusherstreet, vagtchef, central efterforskningsleder og lang række andre funktioner. Har været med i projektfasen omkring etableringen af Nationalt Center for IT-kriminalitet og senere National Enhed for Særlig Kriminalitet Masteruddannelse i Public Governance fra CBS fra 2023

Kilde: Bornholms Politi