Døgnrapport d. 03-07-2024

onsdag 03. jul, kl. 21:12

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 1. juli til den 3. juli 2024

Brand i Nørresundby: Afvarsling udsendt – men vær fortsat opmærksom Myndighederne har i forbindelse med branden på Løvvangskolen i Nørresundby udsendt en række beredskabsmeddelelser, som er blevet modtaget af borgere i en bred radius omkring det berørte område. Der er nu udsendt en afvarsling, men de beboere der måtte befinde sig i røgfanen, skal fortsat være opmærksomme og lukke vinduer og døre.

Læs mere her.

Indbrud i Nørhalne Penge fra en sparegris, smykker, en computer, en Nintendo og spil. Det var, hvad indbrudstyve stjal natten til mandag, da de brød ind i et hus på Lindevej i Nørhalne.

De kom ind ved at bryde en terrassedør op med en skruetrækker og et koben. Derefter havde de adgang til hele huset, som de gennemrodede. De stjal tyvekosterne og forlod stedet igen gennem terrassedøren.

Har du set noget? Kontakt politiet på 114.
Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google Play


Dæk stjålet Mandag aften, da en borger skulle bruge sin bil, mødte der ham et noget træls syn. I mens bilen havde været parkeret på Bådehavnsvej i Aalborg hen over weekenden, havde bilen været offer for en tyv.

Tyven havde afmonteret alle bilens dæk, stjålet dem og havde efterladt bilen på stolper.

9 tips til at undgå tyveri fra bilen: Luk og lås. Frist ikke tyven. Tag alle værdigenstande med dig. Tag altid nøglen med. Installér en startspærre. Læs dækslet. Overvej låsebolte. Tænk over, hvor du parkerer. Vælg et sted med lys og trafik. Installér en bilalarm. Overvej en ratlås.
Narkopåvirket kvinde anholdt Politiet anholdt tirsdag aften en kvinde og sigtede hende jf. ordensbekendtgørelsen. Kvinden var egnet til at forstyrre den offentlige orden, idet hun råbte og skreg på gaden på John F. Kennedys Plads i Aalborg, i mens familier gik forbi.

Derudover havde hun også slået på ruderne ind til en bar på pladsen.

En kvinde ringede til vagtcentralen for at anmelde forholdet, og politiet rykkede ud med det samme.

Kvinden var kraftigt påvirket af narkotika, så hun endte med at sove rusen ud i detentionen. Hun fik lov til at gå onsdag morgen.


Bilist med amfetamin i blodet Selvom en kvinde var påvirket af amfetamin, valgte hun at køre bil natten til onsdag. Hun kørte ad Hobrovej i Støvring, da politiet standsede hende.

Kvinden var påvirket og blev testet for at køre narkokørsel, og testen gav udslag for amfetamin.

Politiet sigtede kvinden for at køre narkokørsel, hvorefter hun blev anholdt.


Følg Nordjyllands Politi på:

X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner


Kilde: Nordjyllands Politi