Døgnrapport d. 04-07-2024

torsdag 04. jul, kl. 12:13

Roskilde Festival døgnrapport tirsdag den 4. juli 2024

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk - Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på X: @MVSJPoliti


Anholdt for vold Kl 07.01 tog vagterne på festivalpladsen fat i en 19-årig mand fra København, der færdedes på pladsen uden armbånd. Manden forsøgte at løbe fra vagterne, og da de fastholdt ham, fik den ene af dem et slag i ansigtet. Politiet blev tilkaldt og manden er nu afhørt og sigtet for vold.


Anmeldelse om voldtægt Kl 0915 oplyste en 17-årig kvinde fra Vestsjælland, at hun var blevet udsat for en voldtægt i et telt på campingområdet. Politiet har identificeret den mistænkte, en 20-årig mand, ligeledes fra Vestsjælland. Han er afhørt og sigtet for voldtægt. Han erkender, at de to har været sammen men oplyser, at det har været frivilligt. Sagen skal nu vurderes af anklagemyndigheden.


Anholdt for tyveri Kl 10.55 fik politiet melding om, at en 18-årig kvinde fra Solrød havde fået stjålet sin bæltetaske, som hun dog klogeligt havde forsynet med en såkaldt Airtag. Hun kunne således spore tasken til en lejr på campingområdet, hvor en 29-årig rumænsk kvinde blev anholdt og sigtet for tyveri.


Anholdt for narkosalg Kl 17.00 foretog politiet anholdelse af en 26-årig mand fra København på mistanke om salg af narko. De civilklædte politifolk så, at han overdrog en pose med narko til en anden person og foretog derefter anholdelse af ham. På sig havde han yderligere 12 salgsposer med kokain samt to joints. Manden blev sigtet for salg af narko og samtidigt besluttede festivalen at den 26-årige skulle have klippet sit armbånd til festivalen. Den unge mand var særdeles utilfreds over at blive anholdt - ud over diverse skældsord spyttede han også på den ene politiansatte og blev derfor også sigtet for vold mod tjenestemand.

Anmeldelse om vold Kl 19.00 anmeldte en 20-årig mand fra København, at han var blevet udsat for vold. Den 20-årige havde i sin lejr truffet en ukendt mand, der havde stjålet en øl-bon. Den ukendte mand gik i første omgang fra stedet, men kom kort efter tilbage med seks andre mænd, der lagde den 20-årige ned og sparkede ham flere gange i hovedet. Den 20-årige blev efterfølgende behandlet på hospitalet for sine skader.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi