Døgnrapport d. 04-07-2024

torsdag 04. jul, kl. 16:00

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten 4. juli 2024

Færdsel ATK-bilen var onsdag morgen til stede på Sdr. Strandvej i Tejn. Her blev 10 biler målt til at køre hurtigere, end de tilladte 50 km/t. Den højeste måling var 74 km/t, hvilket var nok til at udløse et klip i kørekortet. Senere på dagen gjorde ATK-bilen også ophold ved Bølshavn på baggrund af politiets ”Bestil en betjent”-ordning. Her blev der i løbet af 1,5 time ikke målt nogen biler, som kørte hurtigere, end de tilladte 50 km/t.

Kl. 9.00 blev en 70-årig mand fra Poulsker stoppet på Nexøvej og sigtet for at overskride spærrelinjerne i forbindelse med en overhaling. Manden fik en bøde og et klip i kørekortet.

Kl. 10.29 fik Bornholms Politi en henvendelse fra en borger, som havde observeret en anhænger, som var ikke var parkeret forsvarligt i Bølshavn. En patrulje tog ud til stedet og kunne fastslå, at en håndværkerbil med anhængeren var ulovligt parkeret. Førerne af bilen fik besked på at flytte både bil og anhænger, hvilket blev efterkommet.

Kl. 15.19 blev der anmeldt et færdselsuheld på Borgmester Nielsens Vej i Rønne. En kabinescooter var væltet, da den skulle dreje til venstre ved Ystadvej og havde i den forbindelse ramt en personbil, som kom kørende ad Ystadvej. Politi samt brandvæsnet rykkede ud til stedet. Den 39-årige blev kørt med en ambulance til kontrol på hospitalet.

Kl. 20.15 blev nummerpladen på en varebil, som holdt på Kæmpestranden i Allinge, blev inddraget af politiet, da der var restance på køretøjet.

Uro og uorden Kl. 20.20 fik Bornholms Politi en anmeldelse fra en kvinde, som var blevet sprøjtet til med vand fra en vandpistol af føreren af en forbipasserende bil ved en tankstation på Zahrtmannsvej i Rønne. Politiet fik efterfølgende kontakt til føreren af bilen, en 19-årig mand fra Tejn, og tog en snak med ham om opførsel i det offentlige rum.

Vold Bornholms Politi fik kl. 23.39 en anmeldelse om vold på værtshuset Pilen i Allinge. En 20-årig mand fra Randers havde skubbet en 51-årig kvinde fra København, så hun havde slået hovedet ind i væggen. Manden blev anholdt og sigtet for vold.

Brand Torsdag morgen kl. 5.25 fik Bornholms Politi en anmeldelse brand hos NCC ved Snorrebakken i Rønne. Det viste sig ved nærmere undersøgelse at være en tank med asfalt, som var blevet overophedet, da der var gået ild i nogle varmelegemer under tanken. Indkørselsvejene til NCC blev midlertidigt afspærret, men der var ingen eksplosionsfare eller miljøfare. Alt blev meldt under kontrol igen kl. 6.22.

Kilde: Bornholms Politi