Døgnrapport d. 04-07-2024

torsdag 04. jul, kl. 18:30

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 04. - 05. juli 2024.

Færdselsuheld, Hillerød En 80-årig mandelig bilist fra Fredensborg kørte kl. 14.42 ad Gadevangsvej mod nordvest, da han formentlig på grund af et ildebefindende drejede til venstre, hvorved han kørte af vejen og ned af en skråning, hvor bilen til sidst trillede rundt. Beredskabspatrulje, Brand og Ambulance til stedet. Brand fik bilen op ad grøften og Ambulancen kørte bilisten og hans passager til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

Sigtet for narkokørsel, Charlottenlund Onsdag aften klokken 17.59 blev en 31-årig mand fra København sigtet for narkokørsel, da en patrulje traf ham ved Skovshoved Havn. Manden blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Blodprøven skal nu analyseres for at fastlægge den 31-åriges nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Trailer stjålet, Veksø En trailer er mellem onsdag morgen og onsdag eftermiddag klokken 16.45 blevet stjålet fra en adresse på Søsum Bygade. Tyveriet blev anmeldt klokken 18.38.

Sigtet for fornærmelig tale, Nivå En 27-årig mand fra Nivå blev klokken 19.09 truffet af en patrulje på Cirkle K i forbindelse med noget uro på stedet. Da manden udtalte flere ukvemsord mod patruljen blev han sigtet for fornærmelig tale.

Indbrud i garage, Holte Mellem søndag eftermiddag og onsdag morgen har der været indbrud i en garage i Søllerød Park. Tyven har brudt garageporten op og har herefter stjålet diverse værktøj.

Kørte uden kørekort, Charlottenlund En 29-årig mand uden fast adresse blev klokken 20.20 standset af en patrulje på Ordrupvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet på trods af, at han ikke havde erhvervet noget kørekort.

Sigtet for spirituskørsel, Værløse Onsdag aften klokken 21.05 blev en 30-årig mand fra Værløse standset, da han kom kørende ad Olaf Becks Allé. Da mandens promille viste sig at være over den tilladte, blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Blodprøven skal nu analyseres for at fastlægge den 30-åriges nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Flere anmeldelser om musik til ulempe, Nordsjælland Der har det seneste døgn været flere anmeldelser om musik til ulempe rundt omkring i Nordsjælland. Blandt andet måtte en patrulje bede nogle festglade mennesker om at skrue ned for musikken på Eivindsvej og Øresundvej i Charlottenlund. En patrulje kørte også til Mellemvangsvej i Espergærde, hvor de sørgede for, at der blev skruet ned for musikken.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent
Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til ulempe?
Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Kilde: Nordsjællands Politi