Døgnrapport d. 05-07-2024

fredag 05. jul, kl. 18:03

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 04.-05. juli 2024

Havetraktor stjålet, Jægerspris Mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07 er der stjålet en sort/orange havetraktor af mærket Husqvarna fra en adresse på Lillebakken.

Forlygter stjålet, Holte Et par forlygter er mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08 blevet stjålet fra en bil, som stod på Vejlesøvej.

Truede med tæsk, Snekkersten Torsdag morgen klokken 08 truede en 59-årig beruset mand uden fast adresse en 51-årig kvindelig togfører med tæsk. Hændelsen skete i toget ved Snekkersten Station og da en patrulje vurderede, at manden ikke var i stand til at tage vare på sig selv, blev han taget med til detentionen. Han blev tillige sigtet for trussel om vold mod person i offentlig tjeneste.

Minilæsser stjålet, Smørum Mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen er der stjålet en rød minilæsser af mærket Weidemann, model 1160E fra et gartneri på Overdrevsvej.

Kørte uden kørekort, Vejby En 20-årig mand fra Vejby blev kort før klokken 20 standset, da han kom kørende ad Tisvildevej. Da han ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Crossmaskine stjålet, Jægerspris Mellem mandag aften og torsdag klokken 19.40 er der stjålet en blå/hvid crossmaskine fra en lade på Mejerigårdsvej. Laden var ulåst, da tyveriet skete.

Var i besiddelse af hash til videresalg, Gentofte En 26-årig mand fra Bagsværd blev torsdag aften sigtet for at være i besiddelse af en mængde hash til brud for videresalg. Manden blev standset på Nybrovej og salgsposerne med hashen blev fundet i mandens bil. Der blev endvidere fundet et større kontaktbeløb, som formodes at stamme fra hashsalg.

Fik påbud om at skrue ned for musik, Hillerød Klokken 00.17 natten til fredag kom en anmeldelse om, at der blev spillet særdeles høj musik på Batzkes Bakke. En patrulje kørte til stedet og gav de festende et påbud om at skrue ned for musikken.

Kastede flasker efter politiet, Nivå En større gruppe unge opførte sig så utryghedsskabende ved Circle K, at politiet blev kontaktet. Da patruljerne nåede frem, forsøgte nogle af de unge at ramme dem med flaskekast, hvilket dog ikke lykkedes. En del af de unge flygtede fra stedet, mens et par af de øvrige blev sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Sigtet for hærværk, Kgs. Lyngby Klokken 01.12 natten til fredag sparkede og trampede en 16-årig ung kvinde fra til flere cykler, som stod ved Lyngby Station. Den unge kvinde blev sigtet for hærværk, og hendes værge samt de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Tyveri fra bil, Allerød Mellem torsdag aften og fredag morgen klokken 06.12 er der stjålet kørekort og et benzinkort fra en bil, som stod ulåst på Toften.

Kilde: Nordsjællands Politi