Døgnrapport d. 05-07-2024

lørdag 06. jul, kl. 00:57

Nordjyllands Politi: uddrag fra døgnrapporten fra den 3. juli til den 5. juli 2024

Rebild: Kvinde kørte med falske nummerplader Onsdag den 3. juli kl. 02.18 standsede en politipatrulje en ældre kvindelig bilist på Hobrovej i Rebild, fordi hun kørte rundt med falske nummerplader på sin bil. Kvinden erkendte, at pladerne var falske, købt på en svensk hjemmeside og påsat køretøjet. Hun blev sigtet for dokumentfalsk.

Frederikshavn: Patrulje fulgte mand på genbrugspladsen Den 3. juli kort efter kl. 7 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand i en lettisk varevogn havde læsset store mængder Rockwool og andet affald af på en virksomheds grund beliggende i Frederikshavn kommune. En politipatrulje blev sendt til stedet, og ud fra god videoovervågning på grunden og oplysninger fra anmelder kunne patruljen finde og genkende gerningsmanden. Han befandt sig nu på østhavnen i Skagen. Patruljen gjorde manden opmærksom på, at det, han havde gjort, var ulovligt. Manden kørte med patruljen tilbage til gerningsstedet for at samle affaldet op igen og køre det på genbrugspladsen. Kl. 9.15 kunne patruljen melde tilbage til vagtcentralen, at affaldet nu var fjernet.

Aabybro: Parkeret varebil gjorde borger utryg En kvinde fra Aabybro anmeldte til Nordjyllands Politi den 3. juli ved 8-tiden, at en varebil holdt parkeret i hendes private skovområde. Der var ingen mennesker at se i nærheden af bilen. Kvinden fandt det mistænkeligt og var utryg. I politiets servicecenter undersøgte man straks sagen; ud fra bilens nummerplade fandt politiet frem til et leasingselskab, som så igen kunne hjælpe med oplysninger om, at der var tale om et af Jammerbugt Kommunes køretøjer – og at kommunen blot var ude for at fjerne bjørneklo i området. Kvinden blev derfor betrygget af servicecenteret.

Sindal: narkopåvirket bilist Den 3. juli kl. 11.15 kørte betjente fra Frederikshavn Politistation efter en mandlig bilist, som var på vej hjem til sin bopæl i 9870 Sindal. Ved ankomst til stedet blev manden testet med narkometer, og testen viste, at manden havde indtaget både cannabis og amfetamin. Manden blev visiteret, og hans hjem blev ransaget – narkohunde blev i den forbindelse tilkaldt. Politiet fandt et ”snifferør” i mandens baglomme, og i mandens bil og på hans ejendom blev der fundet tydelige tegn på handel med narkotika: en del hash, et snifferør, amfetamin, en hashjoint, narkoregnskab og patentglas med amfetaminrester. Manden blev derfor både sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer og for at køre bil i påvirket tilstand.

Nibe: indbrud i villa Mellem den 3. juli kl. 23.30 og den 4. juli kl. 15.00 blev der begået indbrud i en villa i Farstrup, 9240 Nibe. Politiet patrulje kunne ved gerningsstedsundersøgelsen konstatere, at hoveddøren var brudt op med skruetrækker. Der var tegn på tyvens færden i hele villaen. Der var stjålet smykker, parfumer, computere og Kaj Boyesen-aber. Tyven havde forladt gerningsstedet via terrassedøren.

Nibe: Kvinde bortvist fra Nibe Festival Nordjyllands Politi er også til stede på Nibe Festival i disse dage, og torsdag den 4. juli kl. 19.35 måtte lokalbetjentene eskortere en 36-årig kvinde væk fra festlighederne; hun havde fået klippet sit armbånd og var blevet bortvist fra festivalen af personalet på stedet. Men det ville kvinden ikke acceptere. Hun var kommet tilbage og havde forsøgt at tiltvinge sig adgang. Hun optrådte voldeligt, så adskillige vagter måtte holde hende tilbage. Derfor blev politiet tilkaldt. Kvinden erkendte forholdet over for politiet og blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.
Frederikshavn: Alkoholpåvirket mand væltede på knallert Den 4. juli ved 23-tiden modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en yngre mand var væltet på sin knallert i Frederikshavn. Anmelderen var i gang med at hjælpe manden, da politiets beredskabspatrulje ankom til stedet. Manden var umiddelbart kommet til skade med sin ankel, og anmelder havde allerede ringet efter en ambulance. Politiet kunne ved en alkometertest fastslå, at manden var påvirket – prøven viste en promille på 1,28. Manden blev derfor sigtet for spirituskørsel, hvilket han erkendte. Han blev behandlet på sygehuset, hvor han så også fik udtaget en blodprøve som bevismiddel i sagen om spirituskørsel.Følg Nordjyllands Politi på
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi


Abonnér på nyt fra politiet Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her: https://politi.dk/abonnerKilde: Nordjyllands Politi