Døgnrapport d. 08-07-2024

mandag 08. jul, kl. 16:38

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 07.-08. juli 2024

Sigtet for narkokørsel, Græsted Søndag morgen klokken 08.17 blev en 50-årig mand fra Hellerup standset, da han kom kørende ad Gillelejevej. Manden blev bedt om at tage en narkometertest, og den viste, at han var påvirket af narkotika. Den 50-årige mand blev herefter sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge den 50-åriges nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen. Manden blev tillige fundet i besiddelse af amfetamin, hvilket han også blev sigtet for.

Hærværk mod biler, Rungsted Kyst To biler, som stod på Piniehøj, er mellem lørdag aften og søndag eftermiddag klokken 15 blevet udsat for hærværk idet, der er sprøjtet noget skum ind i bilernes udstødninger.

Taske stjålet fra bil, Kgs. Lyngby Fra en bil, som stod på Ved Fortunen, er der søndag eftermiddag mellem klokken 14.45 og 15.10 stjålet en taske indeholdende en pung med diverse kreditkort. Tyven har knust en siderude i bilen for at skaffe sig adgang til tasken.

Taget for tøj-tyveri, Hillerød To 15-årige unge mænd fra henholdsvis Hillerød og Helsinge blev søndag eftermiddag kort før klokken 16.30 taget for tyveri i H&M i Slotsarkaderne, hvor de havde stjålet noget tøj. De unge blev sigtet for tyveriet og deres værger og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Fik påbud om at skrue ned for musikken, Græsted En fest på Toftebovej søndag aften ved 23-tiden var så generende for de omkringboende, at politiet blev kontaktet og kørte til stedet. Her fik festdeltagerne påbud om at skrue ned for musikken og flytte festen indendøre.

Musik til ulempe, Nordsjælland Søndag aften og natten til mandag har der været flere anmeldelser af musik til ulempe. Blandt andet på Ejlersvej i Humlebæk, Bostabose V Stræde i Klampenborg og Bukkeballevej i Rungsted Kyst. I alle tilfælde kørte en patrulje til stedet og sørgede for at få reguleret støjniveauet, så de omkringboende kunne få nattero.

Kilde: Nordsjællands Politi