Døgnrapport d. 08-07-2024

tirsdag 09. jul, kl. 02:17

Nordjyllands Politi: uddrag fra døgnrapporten fra den 6. juli til den 8. juli 2024

Dybvad: Indbrudstyv tog ure og elektronik I den forgangne weekend blev en husejer i 9352 Dybvad udsat for indbrud. En beredskabspatrulje blev sendt til gerningsstedet for at undersøge forholdet, og her kunne betjentene konstatere, at tyven havde skaffet sig adgang til villaen ved at bryde en bagdør op, formentlig med et koben. Der var spor efter tyvens færden i hele stueetagen, hvor skabe og skuffer var åbnet. En del elektronik var stjålet – tv, sound bar og PlayStation – og derudover flere ure. Tyven var sandsynligvis flygtet via bagdøren.

Nibe: lommetyveri på festival Kriminelle, langfingrede typer tager også til festival. Det måtte en mand fra Nørager konstatere, da han opdagede, at han fredag aften havde fået stjålet sin kortholder fra sin jakkelomme, mens han var på Nibe Festival. Efterfølgende blev der over to gange hævet i alt 8.000 kroner ved misbrug af mandens kreditkort.

Aars: Indbrudstyve tog også hårde hvidevarer Villaejere i 9600 Aars kom lørdag den 6. juli hjem fra ferie til et indbrud i deres bolig. På et ukendt tidspunkt i ugen op til hjemkomsten havde gerningspersonen skaffet sig adgang til boligen via badeværelsesvinduet, kunne politiets patrulje konstatere ved gerningsstedsundersøgelsen. Vinduet var aflistet. Der var spor efter færden i hele villaen, og tyven havde taget for sig: Smykker, MacBook, grafikkort i pc, køkkenknive, vaskemaskine og tørretumbler mv. var stjålet. Tyven havde forladt gerningsstedet via bryggersdøren.

Hjørring: Spiritusbilist uden kørekort flygtede fra uheld Lørdag nat kl. 01.17 den 6. juli modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om et færdselsuheld på Ringvejen i Hjørring. Vagtcentralen sendte en patrulje til stedet, og det viste sig, at en bilist havde påkørt en vejafspærring og efterfølgende havde forladt uheldsstedet til fods. Via observationer fra vidner kunne patruljen efter rundering i området anholde den gående flugtbilist. Han skønnedes kraftigt beruset og havde ikke noget kørekort – derfor blev han sigtet for både spirituskørsel, kørsel uden førerret og for at flygte fra et færdselsuheld. Manden havde ikke den
store lyst til at samarbejde med politiet og blev derfor anbragt i detentionen, så der kunne udtages en blodprøve som bevismiddel i sagen om spirituskørsel.

Nørresundby: Indbrudstyv stjal iPhones med mere Lørdag den 6. juli mellem kl. 4 og 8 var der indbrud i en bolig på en villavej i Nørresundby. Det blev anmeldt til Nordjyllands Politi samme morgen, og en beredskabspatrulje blev sendt til gerningsstedet. Husets hoveddør havde ikke været låst, og der var tegn på tyvens færden i husets underetage, for- og baghave. Tyven havde efterladt flere koster i haven, men en del værdier var stjålet: flere iPhones, kontanter, en damecykel og en taske. Formentlig flygtede tyven via husets bagdør.
Skagen: Sommerhus ribbet for værdier Lørdag aften modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at der mellem den 21. juni og den 6. juli var begået indbrud i et sommerhus i Hulsig, 9990 Skagen. Tyven havde aflistet et vindue, og der var spor efter tyvens færden i alle rum. Og tyven havde ikke været kræsen. Blandt de stjålne koster var tv, elkedel, kaffemaskine, dåseøl, vægur, brændekurv, skægtrimmer med mere.

Frederikshavn: Bilist kørte bil i frakendelsestiden Lørdag den 6. juli kl. 20.22 bragte en politipatrulje et køretøj til standsning i Frederikshavn. Føreren af bilen blev alkometertestet – testen var negativ. Men føreren var frakendt kørekortet og blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.
Nibe: Spirituspåvirket fartbilist på Ålborgvej I forbindelse med Nibe Festival var hastighedsgrænsen på Ålborgvej nedsat fra 80 km/t til 60 km/t på dele af strækningen, hvilket var skiltet. Da en civil politibil foretog hastighedskontrol med lasermåler på stedet lørdag den 6. juli, havde en 31-årig mandlig bilist farlig travlt i retning mod Aalborg: Hans kørsel blev målt til 92 km/t. Den 31-årige blev bragt til standsning af betjenten, der kunne konstatere, at kabinen i føreren bil lugtede stærkt af spiritus. En alkometertest viste en promille på 1,72. Den 31-årige bilist blev derfor anholdt og sigtet for både hastighedsovertrædelsen og spirituskørsel.Følg Nordjyllands Politi på
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi


Abonnér på nyt fra politiet Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her: https://politi.dk/abonnerKilde: Nordjyllands Politi