Døgnrapport d. 09-07-2024

tirsdag 09. jul, kl. 17:54

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 08.-09. juli 2024

Kørte uden kørekort, Humlebæk Mandag eftermiddag klokken 14 blev en 42-årig mand fra Helsingør standset, da han kom kørende ved Humlebæk Center. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han tidligere fra blevet frakendt sin førerret.

Hvidevarer stjålet, Smørum To indbygningsovne og en kogeplade er mellem fredag eftermiddag og mandag morgen stjålet fra en byggeplads på Æblevangen. Tyveriet blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 14.32 og tyven har skaffet sig adgang til byggepladsen ved at skære en lås på hegnet omkring pladsen op.

Sigtet for butikstyveri, Hillerød En 26-årig mand uden fast adresse blev mandag eftermiddag kort før klokken 16 sigtet for butikstyveri. Manden havde stjålet diverse varer i Rema1000 på Milnersvej.

Sigtet for spirituskørsel, Værløse Mandag eftermiddag kort efter klokken 17 blev en 59-årig mand fra Farum standset, da han kom kørende ad Frederiksborgvej. Her blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Blodprøven skal nu analyseres for at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre behandling ad sagen.

Sigtet for biltyveri, Gentofte Tre unge mænd i alderen 16-17 år fra henholdsvis Gentofte og Greve blev mandag aften klokken 21.45 sigtet for brugstyveri af en bil, som stod på Nybrovej. De tre havde set deres snit til at stjæle bilen, mens føreren kortvarigt havde forladt den. De unge mænds værger og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Musik til ulempe, Nordsjælland Der har det seneste døgn været en del anmeldelser om musik til ulempe rundt omkring i politikredsen. Således kom der mandag aften klokken 23.18 en anmeldelse om, at en fest på Rishavevej i Græsted var til gene for nabolaget på grund af meget høj musik. En patrulje kørte til stedet og fik skruet ned for musikken. Klokken 23.23 kom en anmeldelse om, at der på Mølledalen i Ålsgårde blev holdt fest, så nabolaget ikke kunne sove. En patrulje fik kontakt til festens vært, som fik et påbud om at skrue ned for musikken. Endelig var en havefest på Sylager i Hørsholm så generende for de omkringboende, at politiet flere gange blev kontaktet. En patrulje kørte omkring midnat til stedet og gav et påbud om at skrue ned for musikken.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent
Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til ulempe?
Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Havde hash på sig, Humlebæk Klokken 02.10 natten til tirsdag traf en patrulje en 32-årig udenlandsk mand på Ny Strandvej. Da manden tidligere havde fået forbud mos at rejse ind i Danmark, blev han sigtet for overtrædelse af sit indrejseforbud og for at være i besiddelse af en mindre mængde hash.

Kilde: Nordsjællands Politi