Døgnrapport d. 10-07-2024

onsdag 10. jul, kl. 18:57

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 09. - 10. juli 2024

Panttyv, Værløse En 28-årig udenlandsk mand blev kl. 15.00 sigtet for butikstyveri mod Kvickly i Bymidten, hvor han havde stjålet pant fra en flaskeautomat.

Butikstyveri, Farum En 45-årig udenlandsk mand blev kl. 15.34 sigtet for butikstyveri mod Matas på Farum Bytorv.

Grillglad butikstyv, Charlottenlund En 32-årig udenlandsk mand blev kl. 16.05 sigtet for at have stjålet en grill fra Imerco på Jægersborg Allé.

Kørte bil i frakendelsestid, Skævinge En 42-årig mandelig bilist fra Helsingør blev kl. 17.10 sigtet for at køre bil på Amtsvejen, selvom han var frakendt kørekortet.

Sigtet for narkokørsel, Nivå Tirsdag aften kort før midnat blev en 17-årig ung mand fra Nivå sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret. Den unge mand blev truffet på Niverødgårdsvej. Han blev taget med til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Blev bedt om at skrue ned, Gentofte Klokken 01.37 natten til onsdag kom en anmeldelse om, at der i flere timer var blevet spillet meget høj musik på en adresse på Skovvej. En patrulje kørte til stedet og bad festens værtinde om at skrue ned, så de omkringboende kunne få nattero.

Indbrud i cykelforretning, Gentofte Klokken 03.09 natten til onsdag kom en anmeldelse om indbrud i Trek Bicycles på Strandvejen. Tyven har formentlig skaffet sig adgang via naboforretningen. Det er ikke oplyst, hvorvidt der er stjålet noget fra forretningen.

Kilde: Nordsjællands Politi