Døgnrapport d. 18-07-2024

torsdag 18. jul, kl. 14:31

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. juli 2024

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger: Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom: Ingen

Indbrud i fritids-/sommerhus: Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.: Ingen

Tyveri fra køretøjer: Ingen

Fund af hash - Københavnsvej, Roskilde Kl 09.13 var politiets narkohunde på besøg på en adresse, hvor der var mistanke om, at der foregik narkohandel. Allerede ved indgangen til bygningen kunne politifolk og -hund konstatere, at der lugtede kraftigt af hash fra en postkasse. I postkassen blev fundet en pose med knap 100 gram hash. Den kvindelige beboer kom tilstede kort efter i bil. Det blev skønnet, at hun var påvirket og blev derfor taget med til udtagning af blodprøve.
I bilen blev fundet et par gram hash og et mindre kontantbeløb. Og i hendes lejlighed blev fundet en smule skunk samt et større kontantbeløb. På den baggrund blev kvinden sigtet for salg af euforiserende stoffer.

Tyveri af telefon - Ahlgade, Holbæk Kl 19.50 blev det anmeldt, at en 63-årig kvinde fra Odsherred havde fået stjålet sin telefon, mens hun sad på en café. En ukendt mand havde henvendt sig til hende og lagt et kort hen over kvindens bord for at spørge om vej. Kvinden forstod ikke, hvad manden sagde, og hun bad ham om at gå væk. Manden forlod derefter stedet sammen med en anden mand.
Politiet oplever jævnligt, at snedige tyve bruger tricket med at dækket et café-bord med et kort som en måde at distrahere deres ofre på og dermed stjæle de værdier, der ligger på bordet. Vi skal derfor opfordre til, at mand er særligt opmærksom på ikke at have sine værdier liggende fremme, hvor de kan ses.

Påvirket bilist - Nørre Alle, Kalundborg Kl 20.35 standsede politiet en bil ført af en 41-årig kvinde fra Slagelse, da der var mistanke om, at hun var påvirket af stoffer. Hun erkendte at have røget en joint dagen før. Desuden havde hun cirka 2 gram hash på sig. Hun blev taget med til udtagning af blodprøve.

Kørte uden kørekort - Markvænget, Jyderup, Holbæk Kl 21.40 standsede politiet en 32-årig mand, der kom kørende i personbil. Det viste sig, at han var frakendt førerretten. Desuden var bilen ikke indregistreret, og der manglede også forsikring. Manden blev sigtet for det hele og hans kæreste, der havde råderet over bilen, blev sigtet for at have overladt den til en person uden kørekort. Med i bilen havde manden også sin mindreårige datter. Der blev på den baggrund også skrevet en indberetning til de sociale myndigheder.



Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi