Døgnrapport d. 19-07-2024

fredag 19. jul, kl. 17:22

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten 19. juli 2024

Færdsel
I forbindelse med målrettet spirituskampagne på Møllevangen i Rønne blev 70 billister standet. En e 30-årig kvinde fra Rønne blev sigtet for spirituskørsel.

På Sverigesvej i Rønne blev en 52-årig mand sigtet for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen, idet hans bagerste nummerplade var tildækket og derved ikke synlig. Manden fik en bøde på 1000 kr.

Torsdag kl. 13.00 modtog vi en anmeldelse om tabt korn på Haslevej/Nordre Ringvej i Rønne. Vej & Park blev kontaktet, og kornet blev fejet ind til siden.



Hærværk
Onsdag mellem kl. 04.15 og kl. 08.55 blev en personbil på Pilegade i Allinge udsat for hærværk, idet antennen var blevet knækket af.

Torsdag kl. 04.30 modtog vi en anmeldelse om et dørskilt der var blevet ødelagt på Vestergade i Allinge. Bornholms Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner på 114.

Uorden

Fredag nat blev en 18-årig mand fra København sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Manden befandt sig på Havnebryggen i Svaneke, hvor han opførte sig aggressivt og råbte, han havde forinden indladt sig i slagsmål på Svaneke Bodega. Politiet forsøgte at tale manden til ro, men uden held, og han blev derfor frihedsberøvet for at genoprette ro og orden.

Brand
Fredag kl. 06.25 modtog vi en anmeldelse om brand i et skur på Mosedalsvej i Svaneke. Branden er under kontrol, og kørebanen er igen åbnet. Der vil blive foretaget brandtekniske undersøgelser på mandag.

Kilde: Bornholms Politi