Døgnrapport d. 15-10-2024

tirsdag 15. okt, kl. 16:52

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15. oktober 2024

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger: Algade, Store-Heddinge, Stevns

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom: Klosterengen, Roskilde
Havelodden, Roskilde
Knudskovparken, Holbæk

Indbrud i fritids-/sommerhus: Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.: Ingen

Tyveri fra køretøjer: Jernbanevej, Holbæk
Ahornvej, Vipperød, Holbæk (2 stk)
Bragesvej, Ringsted
Greve Midtby Center, Greve
Nattergalevej, Lille-Skensved, Køge
Bødkervej, Store-Heddinge, Stevs

Urolig butikstyv - Industrivej, Tølløse, Holbæk Kl 14.43 kørte politiet til et supermarked, hvor personalet havde pågrebet en butikstyv, der havde stjålet 10 flasker vodka. Den 43-årige mand, som var fra lokalområdet, var påvirket og udadreagerende, og politiet valgte derfor at sigte ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og tage ham med på politistationen. På manden blev der ydermere fundet en mindre mængde hash.

Kørte uden kørekort - Østre Vindingevej, Roskilde Kl 14.58 standsede politiet en personbil ført af en 20-årig mand fra Roskilde.Manden havde ikke noget kørekort. Han var dog i færd med at tage køreundervisning og skulle til køreprøve senere på ugen. Men han blev ikke desto mindre sigtet for kørsel uden førerret.

Påvirket trafikant - Bredekildevej, Kalundborg Kl 22.55 stadsede politiet en 52-årig mand på knallert. Manden havde ikke tilladelse til at køre på knallerten og blev desuden skønnet påvirket af alkohol over det tilladte og blev på den baggrund taget med til udtagning af blodprøve.

Påvirket bilist - Finderupvej, Høng, Kalundborg Kl 00.30 standsede politiet en personbil ført af en 19-årig mand fra Dianalund. Han blev skønnet påvirket af alkohol og medtaget til udtagning af blodprøve. I bilen blev desuden fundet en foldekniv, og manden blev derfor også sigtet efter knivloven.



Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi