Døgnrapport d. 17-10-2024

torsdag 17. okt, kl. 15:52

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. oktober 2024

Færdsel
Onsdag kl. 17.12 blev en 38-årig kvinde fra Rønne stoppet i Søndergade i Rønne og sigtet for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen, idet hendes bagerste nummerplade var tildækket og derved ikke synlig. Kvinden fik en bøde på 1000 kr.

Onsdag kl. 17.17 blev en 37-årig mand fra Rønne stoppet på sin lille knallert i Søndergade i Rønne og sigtet for at benytte håndholdt mobiltelefon under kørslen. Manden fik en bøde på 1500 kr.

Onsdag aften blev to cyklister i Rønne sigtet for at føre cykel i lygtetændingstiden, selvom cyklerne ikke var forsynet med virksom for- og baglygter.

Hærværk
Tirsdag middag modtog Bornholms Politi en anmeldelse om hærværk på en bil parkeret i Buen i Rønne. Hærværket er foregået mellem mandag kl. 23.00 og tirsdag kl. 12.15. Bilens venstre bagrude er blevet knust.

Tyveri
Onsdag den 2. oktober har Bornholms Politi modtaget en anmeldelse om indbrudstyveri fra en adresse i Rønne. Her har en kvinde skaffet sig adgang til en uaflåst lejlighed og stjålet kontanter samt et dankort og efterfølgende hævet penge på det. Kvinden er sigtet i sagen og har erkendt forholdet.

Kilde: Bornholms Politi