Døgnrapport d. 21-10-2024

mandag 21. okt, kl. 17:41

Bornholms Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. oktober 2024

Færdselsuheld Fredag kl. 10.12 fik Bornholms Politi en anmeldelse om et uheld, hvor en 89-årig mandlig cyklist fra Svaneke var kørt ind i en parkeret trailer på Hans Thygesensvej i Listed. Cyklisten var lettere tilskadekommen og blev kørt til Akutmodtagelsen.

Kl. 13.59 fredag eftermiddag kom en melding om endnu et færdselsuheld. Her var en 42-årig mandlig tysk turist på en ATV blevet påkørt af en bil ført af en 48-årig mand fra Sjælland på Søndre Landevej i Aakirkeby. Ulykken skete, da føreren af ATV’en svingede til venstre uden at give tegn og dermed kørte ud foran bilisten, der havde påbegyndt en overhaling. Den tyske turist blev sigtet for at foretage en svingning til fare for andre. Derudover blev han sigtet for ikke at have førerret til køretøjet og for at køre på ATV’en, på trods af at den hverken var indregistreret eller forsikret. Der var kun lettere materielle skader i forbindelse med uheldet.

Mandag kl. 6.09 fik Bornholms Politi en anmeldelse om et trafikuheld på Bådehavnsvej i Rønne, hvor en fodgænger var blevet kørt ned af en svingende bussen og lå fastklemt. Fodgængeren, en 26-årig kvinde fra Rønne, er alvorligt tilskadekommen og er efterfølgende blevet fløjet til Rigshospitalet.

Andre færdselssager Fredag kl. 16.42 fik en 41-årig mand fra Nexø en bøde og et klip i kørekortet for at overskride spærrelinjerne i forbindelse med en overhaling på Åkirkebyvej i Rønne.

En 50-årig mand fra Rønne blev fredag kl. 18.04 stoppet på Byledsgade i Rønne, hvor han fik en bøde for at køre uden sikkerhedssele.

Narko En 19-årig mand fra Rønne blev fredag aften kl. 21.12 sigtet for besiddelse af en mindre mængde skunk, da han blev truffet af en patrulje ved en rastepladsen på Stampevej i Rønne.

Musik til ulempe Bornholms Politi fik natten til lørdag kl. 00.50 en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik til gene for de omkringboende fra en lejlighed i Aakirkeby. En patrulje kørte ud til adressen, hvorefter der blev skruet ned.

Uro og uorden Lørdag kl. 17.26 fik Bornholms Politi en anmeldelse om uro og optræk til slagsmål blandt en gruppe unge mennesker på Landemærket i Rønne. Politiet kom til stedet, hvorefter de unge flygtede fra stedet. Flere af dem blev efterfølgende truffet på biblioteket. Ingen blev sigtet.

Lørdag kl. 19.52 fik politiet en anmeldelse om, at der var slagsmål mellem to grupper på en parkeringsplads på Østervang i Rønne. Da politiet kom til stedet, var de implicerede kørt fra stedet.

Bornholms Politi fik søndag aften kl. 19.15 en anmeldelse om, at der blev kørt med knallert på Stadion Nord på Torveværksvej i Rønne. Da en patrulje nåede frem kl. 19.24, var der dog ingen at træffe på stedet. Der var ingen synlige skader på idrætsanlægget.


Kilde: Bornholms Politi