Døgnrapport d. 21-10-2024

tirsdag 22. okt, kl. 03:38

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. oktober til den 21. oktober 2024

Ældre kvinde udsat for tricktyveri Onsdag formiddag modtog politiet en anmeldelse fra en ældre kvinde. Kvinden var aftenen forinden blevet udsat for et tricktyveri i et supermarked på Loftbrovej i Nørresundby.

En anden kvinde henvendte sig til hende, hvorefter de havde en kort samtale. Under samtalen stjal den anden kvinde den ældre kvindes telefon med blandt andet dankort.

Efterfølgende hævede tyven kontanter i en hæveautomat i Vodskov.

Tre personer stod sammen bag tyveriet.

Råd mod tyveri:
Gem din mobil og pung i en lukket lomme. Gå med tasken på armen i stedet for i hånden. Lad være med at have mange kontanter på dig. Hold hånden for, når du indtaster din pinkode. Vær opmærksom på om nogen står tæt på dig, når du betaler eller hæver penge
Musik til ulempe En borger ringede til politiet torsdag aften, idet hun var meget træt af sin nabo. Hun forklarede, at hendes nabo meget ofte spillede højt musik på hverdagsaftener. Ofte var det også hele natten.

Borgeren og hendes familie havde forsøgt at tale med naboen, men han nægtede at skrue ned.

En patrulje kørte til stedet – Spurvevej i Assens ved Mariager – for at bede naboen om at dæmpe musikken. Han indvilgede i at skrue ned.


Narkobilist anholdt efter tip fra borger Fredag ved middagstid rykkede en patrulje ud til Mariendalsvej i Aalborg. En borger havde forinden ringet til vagtcentralen angående en bilist, der kørte meget usikkert og slingrende. Bilisten havde blandt andet været ved at ramme flere andre biler.

Det lykkedes patruljen at standse bilisten, som var en 35-årig mand. Han fik foretaget en narkotest, der viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer.

Idet manden ikke havde kørekort og heller ikke havde indregistreret bilen, blev han sigtet og anholdt for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden og jf. registreringsloven.


Spyttede på buschauffør – nu er han anholdt Søndag formiddag stod en ung mand på en bus på Vesterbro i Aalborg. Buschauffør spurgte efter den unge mands billet. Han havde dog slet ikke en. Derfor blev han sur, spyttede på buschaufføren og forlod bussen.

Chaufføren ringede til politiet, der rykkede ud til stedet. Manden var ikke at finde på Vesterbro længere, men efter noget tid lykkedes det patruljen at finde frem til manden. Han gik i Vingårdsgade og passede perfekt på buschaufførens beskrivelse af ham.

Den unge mand erkendte at have spyttet på buschaufføren. Han blev sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste, anholdt og overført til arresten.


Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app
Læs mere på www.nabohjælp.dk/app eller hent nabohjælps gratis app her:

Download i App Store

Download i Google Play


Ung kvinde kørte spiritus- og narkokørsel En patrulje blev sendt i retning af Vadum søndag eftermiddag, idet en borger havde ringet til vagtcentralen angående en mulig spritbilist. Anmelderen kørte efter bilen, som slingrede kraftigt. Han fortalte desuden, at der var to unge kvinder i bilen.

På Havrevænget i Vadum lykkedes det anmelderen at få bilisten til at holde ind til siden. Da politiet kom frem, ventede anmelderen med føreren af bilen. Passageren i bilen havde forladt stedet til fods.

Politiet vurderede, at den unge kvinde var påvirket af alkohol. Derfor fik hun foretaget en udåndingstest, som viste en promille på 1,6.

Hun blev sigtet for at køre spirituskørsel. Hun blev ligeledes sigtet for narkokørsel grundet hendes øjne og adfærd, hvorefter hun blev anholdt for at få taget en blodprøve.

Passageren kom tilbage til stedet, og hun blev sigtet for at overtrædelse af oplysningspligten. Hendes forældre – ejerne af bilen – blev derefter kontaktet.

Læs mere om spirituskørsel og narkokørsel.


Mand anholdt under AaB - Randers opgør I forbindelse med fodboldkampen mellem AaB og Randers søndag eftermiddag, blev der anmodet om politiets assistance i udebaneafsnittet, idet en tilskuer opførte sig aggressivt og højtråbende over for vagtpersonalet. Vagtpersonalet havde forinden bedt manden om at overholde rygeforbuddet på Aalborg Portland Park.

Da politiet ankom til udebaneafsnittet, fremstod manden spiritus- og narkotikapåvirket, og han var meget højrystende. Politiet bad ham forholde sig roligt, hvilket han ikke efterkom.

Manden kaldte politiet flere grimme ting, hvorfor han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Derefter tilbragte han nogle timer i detentionen.


Følg Nordjyllands Politi på:
X @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Kilde: Nordjyllands Politi