Døgnrapport d. 24-09-2018

mandag 24. sep, kl. 22:01

Uddrag af døgnrapport fra fredag 210918 kl. 0700 til mandag 240918 kl. 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti).

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Coronavej, Dyndet, Borup

Solrød Center, Solrød Strand

Agenavej, Greve

Esterhøjvej, Asnæs

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Lundevej, Tune

Gardeniavej, Tune

Bogensevej, Himmelev, Roskilde

Vibevej, Roskilde (3 steder)

Møllemarken, Valløby, Køge

Grønager, Greve

Højen, Kalundborg

Højager, Greve

Rørsangervej, Roskilde

Nørrevej, Karlslunde

Stoltenborgvej, Knabstrup, Mørkøv

Drosselvej, Roskilde

Ternevej, Roskilde

Trekronervej, Strøby Egede, Køge

Klosterengen, Himmelev, Roskilde (3 steder)

H. P. Hansensvej, Nykøbing Sj.

Skovduevej, Greve

Motelvej, Roskilde

Ibsgården, Himmelev, Roskilde

Østervej, Karlslunde

Risvangen, Benløse, Ringsted

Fluebæksvej, Benløse, Ringsted

Spurvevej, Roskilde

Svanevej, Roskilde

Slimmingevej, Ringsted

Tårvang, Roskilde

Dalen, Ringsted

Tidselvej, Ordrup, Fårevejle

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Universitetsvej, Himmelev, Roskilde

Ravnsborgvej, Køge

-------------

Knud” tog politikredsen med storm

Politiet modtog flere anmeldelser i forbindelse med stormen:

Søndre Molevej, Køge

Kl. 1303 anmeldte en personalet fra foderstoffirma, at der var knækket store grene af nogle træer, der lå på vejen ved ”Den gule hal”. Boligselskabet der har ansvar for området ville sørge for at få grenene fjernet.

Ryeskovvej, Køge

Kl. 1320 anmeldte en borger, at der lå en stor gren på vejen. Borgeren havde skubbet den ind til siden. Kommunen ville fjerne grenen.

Bønnelyckes Plads, Roskilde

Kl. 1355 modtog politiet en anmeldelse om, at der blæste nogle tagplader ned fra et stillads, og at to biler var blevet ramt. Politiet sendte en patrulje til stedet, der skulle sikre at ingen personer blev ramt. Stilladsfirmaet blev kontaktet, og de sendte en mand til stedet, der fik sikret tagpladerne.

Køge station før tunellen, Køge

Kl. 1405 blev politiet orienteret om, at en gren var væltet ned i et hegn ved en byggeplads. Hegnet var væltet og lå på kørebanen i krydset.

Seminariestien, Holbæk

Kl. 1436 oplyste en borger, at der lå et væltet træ henover cykel/gangstien. Falck stod for at fjerne træet.

Køgebugtmotorvejen sydgående, v/ afkørsel 31, Solrød

Kl. 1450 var et træ væltet henover kørebanen. Vejdirektoratet blev orienteret og fik fjernet træet.

Køgevej ud for nr. 101, Roskilde

Kl. 1547 fik politiet en anmeldelse om, at der lå en stor gren og blokerede cykelstien. Grenene lå helt ud på kørebanen. Kommunen fjernede træet.

Brandundersøgelse – Søvejen, Jerslev Sj., Kalundborg

Kl. 1325 modtog politiet via alarm 112 en anmeldelse om en brand i en grisefarm. Det var næsten lykkedes ejeren at slukke branden, men der havde været en kraftig røgudvikling, og der blev sendt røgdykkeren ind i stalden. Ingen personer kom til skade ved branden, men en del af svinene i stalden havde fået røgforgiftning. Der blev derfor tilkaldt en dyrlæge og adskillige søer med deres pattegrise måtte aflives. Stalden fik mindre brandskade men blev kraftigt sodskadet. Politiet vil nu undersøge stedet for at klarlægge brandårsagen, der kan have været en varmelampe, der hang hos smågrisene.

Arbejdsulykke - Gjeddedalsvej,Greve

Kl. 1425 blev politiet sendt via alarm 112 sendt til en tilskadekomst i en transportvirksomhed i forbindelse med at nogle ting skulle flyttes med truck. På trucken var en palle med træelementer fra et skib. Da truckføreren skulle flytte pallen, var han nødt til at løfte den 4-5 meter op i luften, for at få plads til at komme rundt om et hjørnet. Da pallen skulle sænkes ned igen knækkede den strop, der sikrede lasten, og pallen væltede derfor ned af trucken. Stedets ejer, en 68-årig mand fra Ishøj og en medarbejder, en 40-årig mand fra Taastrup fik pallen ned over sig. Ejeren fik pallen i hovedet og over det meste af overkroppen, han blev indlagt på sygehuset. Ejeren kom alvorligt til skade i ryg og overkrop og fik en flænge i hovedet. Han er stadig indlagt. Medarbejderen blev ligeledes kørt til sygehuset til undersøgelse, hvor det blev konstateret, at han havde brækkede et ribben.Arbejdstilsynet var på stedet for at undersøge, om der er sket brud på arbejdsmiljølovgivningen.

Voldsom brand i lejlighed – Hovedgade, Mørkøv

kl. 1432 blev via 112 anmeldt en bygningsbrand i lejllighed.

Der henvises til pressemeddelelser udsendt fredag kl. 1728, kl. 1843 og lørdag kl. 1211.

Politiet efterforsker sagen og afventer nu resultatet afobduktionen af de to omkomne.

Blufærdighedskrænkelse af 11-årig pige – Hyldebærengen, Greve

Kl. 1523 anmeldte en far, at hans 11-årige datter kort forinden var blevet forulempet på stisystemet på vej hjem fra skole. Hun kørte på sin cykel mellem Enghusene og Hyldebærlunden, da hun blev antastet af en yngre mand. Han skubbede hende af cyklen, så hun faldt af, hvorefter han lagde oven på hende og befølte hende i skridtet uden på bukserne. Pigen sparkede og slog fra sig, hvilket fik manden til at flytte sig fra hende, og spørge hende om hun var ok. Han flygtede herefter fra stedet.

Forurettede beskrev manden som: Dansk af udseende, 15-20 år, 175-185 cm høj, almindelig af bygning. Han var iført sorte sko og bukser, en gul hættetrøje med sorte striber på hætten. Han medbragte en cykel.

Politiet sendte en patrulje til stedet, der ledte efter en mand med det nævnte signalement i området uden at finde ham.

Lokalpolitiet i Køge vil meget gerne høre for borgere, der har bemærket en mand med dette signalement i Greve omkring gerningstidspunktet. Opmærksomheden henledes især til den specielle gule hættetrøje med sorte striber på hætten.

Politiet kan kontaktes via telefon 114.

8-årig pige spyttet i hovedet – Havehusene, Greve

Kl. 1612 anmeldte en mor, at hendes 8-årige datter tidligere på eftermiddagen cyklede ved Havehusene på vej mod sin mormor. Her cyklede en yngre mand op ved siden af hende, hvor han hev i hendes kjole, såhun blev bremset og stod af cyklen.Den unge mand tog fat i hendes nakke og spyttede hende i ansigtet. Pigen græd højlydt, hvilket mormoren hørte, og kom hen til stedet. Da var den unge mand væk, før mormoren nåede ikke at se ham.

Pigen beskrev manden som: 18-19 år, rødt/orange krøllet hår, cyklende på en sort voksencykel.

Der blev sendt en patrulje til stedet, men de fandt ikke frem til nogen mistænkte. Politiet undersøger nu, om der en sammenhæng mellem de to overfald på piger i Greve.

Lokalpolitiet i Køge vil meget gerne høre fra borgere, der har set noget i forbindelse med overfaldet, eller hvis de har set en yngre mand, der passer på signalementet cykle rundt i området fredag eftermiddag.

Fyrværkeri lød som skud- Langelandsvej, Køge

Kl. 1732 fik politiet en anmeldelse om, at der var hørt skud eller fyrværkeri ved Hastrupskolen. Politiet tager denne slags henvendelser meget alvorligt, og sendte flere patruljer til stedet. Politiet fandt ikke spor efter skud, men fandt frem til, at der havde været et bryllup, og at det formentlig var fyrværkeri fra brylluppet, som anmelder havde hørt.

Forsøg på tyveri – Knud Den Store Vej, Roskilde

Kl. 1645 modtog politiet en anmeldelse fra en 97-årig kvinde, der havde haft besøg af en kvinde, der udgav sig for at være fra hjemmeplejen. Den 97-årige åbnede kun døren, fordi hun ventede sin mand. Den falske hjemmeplejer pressede sig forbi den 97-årige, og kom ind i lejligheden, hvor hun havde åbnet skuffer og skabe. Den forurettede mente, at kvinden måtte have ledt efter kontanter eller smykker, men at der umiddelbart ikke var taget noget.

Politiet har ikke noget signalement af den mistænkte, men vil gerne høre, hvis borgerne har oplevet noget lignende. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Færdselsuheld med knallert – Ølbycenter, Køge

Kl. 1940 fik politiet et alarmopkald fra 112, da der var sket et færdselsuheld imellem en bil og en knallert. En patrulje blev sendt til stedet, og det viste sig, at personbilen, der blev ført af en kun 17-årig mand fra, kørte på cykelstien mellem Ølby Kirke og Køge Svømmeland. I krydset ved cykelstien under Lyngvej påkørte bilen en knallert, der kom fra denne sti. Knallertføreren, en 40-årig mand fra Stubbekøbing, røg op på bilens kølerhjelm. Den 17-årige forsøgte sammen med tre venner, der var med i bilen, at flytte den tilskadekomne og hans knallert. Dette for at få det til at se ud som om, at uheldet var sket på vejen og ikke på cykelstien. Knallertføreren, der ikke havde anvendt hjelm, blev kørt til sygehuset til undersøgelse. Det viste sig senere,at han havde fået et brud på bækkenet og måtte opereres. Den 17-årige kan forvente et retsligt efterspil, både i forhold til kørsel på cykelsti, færdselsuheldet, og det at han kørte uden kørekort.

Vold – Solvænget, Hvalsø

kl. 2145 modtog politiet en anmeldelse fra en mor fra Hvalsø om, at hendes 15-årige søn, netop var blevet overfaldet foran supermarkedet Fakta. Det var en gruppe på 8-10 drenge, der umotiveret slog hendes søn 2-3 gange med knyttet hånd. Efter overfaldet gik forurettede med sine venner ned i grusgraven ved Roskildevej i Hvalsø.

Ved grusgraven vendte gruppen tilbage og her blev den 15-årige dreng væltet og sparket flere gangen. Mens den 15-årige lå ned, trak den ene fra gruppen noget, der lignede en kniv frem foran ham. Gruppen løb herefter fra stedet.

Forurettede beskrev gruppen som: Mænd, ikke etnisk danskere af udseende, brun hud og sort hår, 14-15 år, spinkel af bygning.

Lokalpolitiet i Roskilde søger vidner i sagen, og vil gerne høre fra borgere, der har set overfaldet foran Fakta og/eller grusgraven Hvalsø fredag aften.

Lørdag – søndag:

Narkokørsel / kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Holbækvej, Roskilde

Kl. 0716 anholdt og sigtede politiet en 29-årig mand fra Roskilde for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som han i forvejen ikke måtte være fører af, fordi han allerede var frakendt førerretten. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for hash, som politiet mistænkte ham for at være påvirket af. Politiet beslaglagde hans personbil, da morgenens kørsel var tredje gang i 2018, at han blev afsløret i at køre bil trods frakendelse af kørekortet. Den beslutning var den 29-årige ikke helt tilfreds med, så den beslutning skulle en dommer kigge nærmere på for at afgøre, om betingelserne for beslaglæggelse af hans bil med henblik på senere konfiskation var opfyldt.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Mosede Strandvej, Greve

Kl. 0838 kørte en 18-årig kvinde fra Kastrup i spirituspåvirket tilstand i en personbil ad Mosede Strandvej mod sydvest, inden hun svingede ind på en tankstation. I forbindelse med svingningen fik hun ikke drejet tilstrækkeligt på rattet, således at hun påkørte en lysmast, og bilens airbags blev udløst. Den 18-årige blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken.

Døde ænder på vejen – Sæbyvej, Sæby, Høng – Kalundborg

Kl. 1025 meddelte en buschauffør, at der lå nogle ænder på vejen, idet jægere var på jagt i området. Buschaufføren oplyste tillige, at bussen blev ramt af en nedfalden and under kørslen. Politiet kørte straks til området, men fandt hverken døde ænder på vejen eller jægere i området. Derfor havde politiet ikke grundlag for at foretage sig yderligere i anledning af anmeldelsen.

Færdselsuheld – Odinsvej / Næstvedvej, Ringsted

Kl. 1155 anmeldte en 75-årig mand fra Ringsted, at han var blevet part i et færdselsuheld, hvor han havde påkørt en fodgænger. Han var kørt i en personbil ad Odinsvej mod vest og ville ved Næstvedvej svinge til højre. I forbindelse med svingningen havde han tilsyneladende overset en 69-årig kvinde fra Ringsted, der som fodgænger gik ad Næstvedvej mod syd. Hun blev ramt på benet og efterfølgende bragt til skadestuen, hvor det blev konstateret, at hun var sluppet med diverse knubs efter påkørslen. Den 75-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet på grund af mistanke om overtrædelse af færdselsloven.

Frihedsberøvet – Butikstyveri – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 1334 anmeldte en sikkerhedsvagt, at en udenlandsk mand var tilbageholdt som mistænkt for at have stjålet varer fra butikker i outletcentret. Politiet fik kontakt til en 22-årig mand fra Rusland, som blev anholdt og sigtet for to tilfælde af butikstyveri i centret, idet han var i besiddelse af varer fra to herretøjsbutikker uden de fornødne kvitteringer for køb af varerne til en samlet værdi af knap 2500 kr. Den 22-årige russer var kun i besiddelse af et kørekort og hverken kontanter eller betalingskort. Tyverisagerne blev straks afgjort, hvorefter russeren i medfør af udlændingeloven blev anbragt i et arresthus, indtil Udlændingestyrelsen har truffet afgørelse om, hvorvidt russeren administrativt skal udvises af Danmark med et indrejseforbud.

Spirituskørsel – Hovedgaden, Grevinge – Odsherred

Kl. 1557 anholdt og sigtede politiet en 56-årig mand fra Grevinge for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Butikstyveri – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 1632 blev en udenlandsk mand tilbageholdt af en butikskontrollant som mistænkt for tyveri af nogle varer fra supermarkedet Føtex. Politiet sigtede efterfølgende en 27-årig mandlig asylansøger fra Kuwait for tyveri af varer til 350 kr. fra supermarkedet, idet han havde gemt varerne i en medbragt taske, da han passerede kasselinjen uden at betale. Han kan nu se frem til et bødeforelæg som afgørelse på sagen.

Bilist overfaldet af anden bilist – Hovedgaden, Svinninge – Holbæk

Kl. 1915 anmeldte en 33-årig mand fra Frederiksberg sig overfaldet kl. ca. 1900 efter kørsel i sin bil ad Hovedgaden. Han havde inden overfaldet blinket med det lange lys til en forankørende bilist, da han syntes, at bilen blev ført underligt. Føreren af den forankørende bil holdt ind til siden og lod anmelderen overhale, hvorefter føreren af den overhalede bil kørte indenom og blokerede vejen. Både føreren og en passager steg ud og overfaldt den 33-årige, der blev tildelt knytnæveslag i ansigtet med bl.a. et flækket øjenbryn til følge. De to mistænkte mænd blev beskrevet som: A: mand, dansk af udseende, 25-35 år, 170-175 cm høj, muskuløs af bygning, iført grå trøje og træningstøj, og B: mand, afrikansk af udseende, 25-35 år, 180-185 cm høj, iført sort vest og træningstøj. Den 33-årige tog efterfølgende på skadestuen og skal mandag afhøres nærmere af politiet i anledning af volden.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der kan give oplysninger om de to mistænkte mænd i sagen, eller som måske har overværet hændelsen i Svinninge. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Narkokørsel / kørsel uden førerret mv. – Rønnedevej, Ringsted

Kl. 2220 anholdt og sigtede politiet en 29-årig mand fra Fakse for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand, da politiet bemærkede, at han under kørslen var ved at ryge en joint. Den 29-årige havde i forvejen fået inddraget sin førerret, så han blev også sigtet for kørsel uden førerret. Efter udtagelse af en blodprøve blev den 29-årige løsladt, men han kan forvente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Høje brag – Hundige - Greve

Kl. 2349 fik politiet en henvendelse fra en bekymret borger, som kort forinden havde hørt 10-20 høje brag i området ved Askerød. Politiet kørte til området med flere patruljer, men politiet kunne ikke finde noget, der tydede på decideret skudafgivelse i området. Vidner, der havde opholdt sig i området, kunne heller ikke bidrage med yderligere oplysninger, hvorfor politiet formoder – bl.a. ud fra oplysninger fra andre politipatruljer i Ishøj-området – at der kunne være tale om fyrværkeri. Politiet fulgte op på anmeldelsen søndag morgen, men fandt i dagslyset heller ingen indikationer på, at der var tale om andet end muligt afbrænding af fyrværkeri.

Spirituskørsel – Samsøvej, Holbæk

Kl. 0409 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Holbæk for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Stoffer hos gæster på diskotek – Sct. Hansgade, Ringsted

Kl. 0411 blev en 33-årig mand fra Haslev afsløret i at besidde 0,7 gram kokain i forbindelse med politiets rutinemæssig besøg på et diskotek. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Kl. 0500 fandt politiet en 19-årig mand fra Ringsted i besiddelse af et snifferrør med rester af kokain samt en pose med ca. 0,4 gram marihuana. Også han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Begge fik beslaglagt de ulovlige stoffer og kan nu se frem til at modtage en bøde fra politiet.

Søndag – mandag:

Færdselsuheld – Greve Landevej, Greve

Kl. 0935 kørte en 42-årig mand fra Greve ad Greve Landevej mod syd i en personbil, som han af ukendte årsager mistede herredømmet over. Det betød, at han påkørte først en lygtepæl og dernæst et lille vejtræ, inden bilen standsede i grøften. Den 42-årige blev indbragt til skadestuen, men var sluppet fra uheldet med diverse knubs. Ingen andre trafikanter blev involveret i uheldet.

Færdselsuheld – Store Valbyvej / Kirkerupvej, Østrup, Roskilde

Kl. 1100 var en 46-årig kvinde fra Roskilde kørt ad Kirkerupvej mod øst frem til vigelinjen i krydset ved Store Valbyvej. På grund af dårlige oversigtsforhold kørte hun lidt frem over vigelinjen for at orientere sig og holdt stille, da flere cykelrytter i et samlet felt kom kørende ad Store Valbyvej mod syd. Cykelrytterne advarede hinanden verbalt om bilisten, hvilket medførte uro i feltet, således at en 48-årig, kvindelig cykelrytter fra Roskilde styrtede. Bilisten blev ikke påkørt ved uheldet, og cyklisten kunne efter kontrol på skadestuen meldes for uskadt som følge af uheldet. Politiet har optaget rapport om uheldet for at undersøge nærmere, om nogen kan have overtrådt færdselsloven i forbindelse med uheldet.

Færdselsuheld – Holmeagervej/Mosede Parkvej, Greve

Kl. 1535 var en 69-årig kvinde fra Skibby kørt ad Holmeagervej mod vest i en personbil frem til krydset ved Mosede Parkvej, som hun ville krydse for at fortsætte videre ad Holmeagervej. Efter at have standset for at orientere sig kørte hun ud i krydset, hvor hun blev påkørt af en 20-årig mand fra Ishøj, der i en personbil kørte ad Holmeagervej mod syd. Begge parter blev bragt til skadestuen i Køge til kontrol, men de var sluppet uden behandlingskrævende skader. Politiet har optaget rapport om uheldet, da den 69-årige kan mistænkes for at have overtrådt færdselsloven.

Assistance til DSB – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 1917 anmodede en DSB-togfører om assistance fra politiet til at håndtere en ophidset rejsende, som ikke ville legitimere sig. Politiet fik på Roskilde station kontakt til en 26-årig mandlig asylansøger fra Kuwait, hvis identitet blev fastlagt og videregivet til DSB. Politiet afsluttede assistancen med at bortvise manden fra toget.

Mistænkelige personer på færge – Køge

Kl. 2045 fik Midt- og Vestsjællands Politi via Bornholms Politi en henvendelse om, at to personer – en mand og en kvinde – om bord på færgen fra Rønne til Køge havde en mistænkelig opførsel. De gik rundt på færgen og tog billeder af selve færge, udstyret og personalet ombord. De ønskede ikke at tale med nogen, hvorfor politiet blev tilkaldt og stod klar i Køge kl. 2215, hvor færgen kom i havn. Politiet fik kontakt til en 30-årig kvinde og en 35-årig mand, som begge var asylansøgere fra Libanon. Begge blev frihedsberøvet, idet de var efterlyste fra Nationalt Udlændinge Center til afhøring i deres asylsager inden afgørelse. Politiet transporterede dem efterfølgende til udlændingecentret i Birkerød til videre foranstaltning mandag. Politiet har ingen oplysninger om årsagen til deres adfærd om bord på færgen.

Mand på vejen – Roskildevej, Snekkerup, Jystrup Midtsj. – Roskilde

Kl. 2136 fik politiet flere anmeldelser fra bilister på Roskildevej om, at en mand løb rundt mellem bilerne. Han havde oplyst til bilisterne, at han var i færd med at redde nogle børn, som ifølge bilisterne ikke var til stede. Politiet kørte til stedet og fik nu oplyst, at manden var stukket af ud over en mark. En hundepatrulje blev tilkaldt til at lede efter manden, der var blevet identificeret som en 47-årig mand fra Ringsted. I mellemtiden fik politiet klarlagt, at de ”eftersøgte” børn var i god behold hos et familiemedlem. Kl. ca. 0010 traf politiet den 47-årige i god behold på hans bopæl, men da han skønnedes uligevægtig, blev han efterfølgende indlagt på et sygehus til fornøden behandling.

Varebil brændt af – Sæbyvej, Ruds Vedby – Kalundborg

Kl. 0352 fik politiet en anmeldelse om, at en varebil var brudt i brand. Politiet kunne sammen med brandvæsnet konstatere, at branden var opstået omkring motorrummet og førerkabinen på en varebil, der tilhørte en 31-årig mand fra Dianalund. Bilejeren blev underrettet om branden og kunne forundret oplyse, at han tidligere på dagen havde efterladt varebilen på stedet på grund af en punktering. Politiet undersøger nu årsagen til branden i varebilen, idet politiet tæt på brandstedet fandt en påfyldningsstuds fra en benzindunk.

Færdselsuheld – modpart flygtet – Strøby Bygade, Strøby – Køge

Kl. 0434 var en 25-årig kvinde fra Store-Heddinge kørt i en personbil ad Strøby Bygade mod nord, da hun af ukendt årsag blev påkørt / strejfet af en modkørende personbil, således at der kom skader på venstre side af hendes bil. Modparten kørte i en sort Mercedes personbil og flygtede fra stedet uden at standse for at deltage i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning til. Der er ingen konkrete oplysninger om eventuelle skader på bilen eller føreren. Den 25-årige blev bragt til skadestuen til kontrol, men hun var sluppet fra uheldet uden behandlingskrævende skader.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra enten fra bilisten selv eller personer, der bemærker en sort personbil med skader formentlig i venstre del af fronten og på venstre side. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.


Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi