Døgnrapport d. 15-11-2018

torsdag 15. nov, kl. 08:01

NÆSTVED: 34-årig råbte op i kommunens borgerservice

Tidspunkt: 14/11-2018

Onsdag klokken 14.23 fik politiet en anmeldelse om, at der var en borger i kommunens borgerservice i Rådmandshaven i Næstved, som var opfarende og truende. En politipatrulje fik kontakt med manden, der viste sig at være 34 og fra København. Han faldt ikke til ro ved synet af politiet, og for at få ro på stedet, blev den 34-årige anholdt klokken 14.44. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til politistationen i Næstved, hvor han dampede af, inden han blev løsladt igen klokken 17.10.



NÆSTVED: Fandt ulovlig stoffer og knive i lejlighed

Tidspunkt: 14/11-2018

Politiet gennemførte onsdag formiddag en ransagning af en lejlighed i Grønnegade i Næstved. Der var en 20-årig kvinde til stede i lejligheden sammen med en 34-årig mand, og den 20-årige var noget ophidset over politiets tilstedeværelse, så hun spyttede den ene af betjentene i ansigtet. Hun blev derefter anholdt klokken 9.59 og sigtet for vold, og ved visitationen af hende blev der fundet 0,7 gram hash, så hun blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 20-årige kvinde blev løsladt igen klokken 14.06 efter afhøring.

I lejligheden blev der fundet 3,8 gram hash, 1,17 gram pot, en joint og ni ulovlige knive, og den 34-årige mand blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og knivloven.



DIANALUND: To lidt for hurtige knallerter standset

Tidspunkt: 14/11-2018

To knallertkørere får nu en påmindelse om at sætte farten på deres knallerter ned. Den første blev standset på Ventemøllevej i Dianalund klokken 13.45. Det var en 17-årig fyr fra byen, og på det medbragte rullefelt blev hans knallert målt til at kunne køre hele 72,6 km/t. Han blev derfor sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

Klokken 15.15 blev den næste knallerist standset: En 61-årig mand fra Dianalund kom kørende ad Hovedgaden i Stenlille, og hans knallert blev målt til at kunne køre 61,8 km/t. Han blev også sigtet for at køre på en ulovlig knallert.



GEDSER: Havde joint i rejsetasken

Tidspunkt: 14/11-2018

Ved en kontrol af en bil, som netop var kommet i land fra færgen i Gedser, fandt Toldstyrelsen onsdag omkring klokken 17.00 en joint i tasken hos en 30-årig mand fra København. Politiet blev tilkaldt, og den 30-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.



NÆSTVED: Anholdt efter butikstyveri

Tidspunkt: 14/11-2018

Onsdag klokken 19.05 blev politiet kaldt til Toys ”R” Us på Vestergårdsvej i Næstved, som netop havde haft besøg af nogle kunder, som medarbejderne mistænkte for at have stjålet en masse varer i form af headsets, kameraer m.v. Det var seks kunder, og da de forlod butikken med en barnevogn, som tyvekosterne formentlig var skjult i, forsøgte en medarbejder at standse dem på p-pladsen. De kørte imidlertid fra stedet og medarbejderen måtte springe op på køleren af bilen for ikke at blive ramt. Han kom dog ikke noget til.

Oplysninger om bilen førte sidst på aftenen politiet frem til en adresse i Korsør, hvor der blev fundet en mængde legetøj. Politiet anholdt en 28-årige kvinde klokken 22.42, og grund af sagens karakter blev hun sigtet for røveri. Hun skal nu afhøres nærmere af politiet, som fortsat leder efter de øvrige gerningsmænd.





RØDBYHAVN: 32-årig sigtet for menneskesmugling

Tidspunkt: 14/11-2018

Politiets udlændingekontrolafdeling tjekkede onsdag aften de rejsende, som ankom med tog fra Tyskland i Rødbyhavn. Der var en 32-årig udenlandsk mand med toget, og i samme vogn rejste en 24-årig kvinde. Ingen af dem havde gyldig rejselegitimation. Det viste sig, at de var søskende og rejste sammen, og derfor blev den 32-årige anholdt og sigtet for menneskesmugling, mens den 24-årige kvinde blev sigtet for ulovligt ophold.



NÆSTVED: To anholdt efter indbrud i varebiler

Tidspunkt: 14/11-2018

To mænd blev natten til torsdag anholdt og sigtet for at have begået indbrud i to varebiler, der holdt parkeret ved en ejendom på Grønlandsvej i Næstved. Et vidne havde lidt over klokken 2 set lys fra lommelygter inde fra de to håndværkerbiler, og på baggrund af vidneudslag fik politiet standset en mistænkelig bil få hundrede meter fra gerningsstedet. Føreren var en 31-årig mand fra København, og der var også en 28-årig mand uden fast bopæl med i bilen, som i øvrigt også rummede en hel del værktøj. Den 31-årige virkede påvirket af stoffer, så han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og de blev begge anholdt klokken 2.20 og sigtet for tyveri. De skal nu afhøres nærmere af politiet om nattens hændelser.



Kilde: Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi