Døgnrapport d. 05-12-2018

onsdag 05. dec, kl. 20:56

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag 041218 kl. 0700 til onsdag 051218 kl. 0700

Kørte alt for hurtigt på motortrafikvej – Rute 21, Grevinge – Odsherred

Kl.1140 foretog færdselspolitiet en hastighedsmåling af en personbil, der blev målt til at køre 161 km/t, på en motortrafikvej, hvor den tilladte hastighed var 100 km/t. Bilen blev ført af en 24-årig mand fra Rungsted, der kan forvente at politiet indstiller ham til en betinget frakendelse af førerretten samt sender en bøde på 5.500 kr. plus 500 kr. til offerfonden.

Fund af narkotika – Fælledvej, Roskilde

Kl. 1147 var politiets specialpatrulje i en lejlighed, hvor der var mistanke om, at der blev opbevaret narkotika. Politiet ransagede adressen, og fandt her 74 gram kokain, som politiet beslaglagde. En 19-årig mand fraRoskilde blev anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på videresalg. Han vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med henblik på varetægtsfængsling.

Færdselsuheld - Sydmotorvejen, Lellinge/Herfølge sydgående, Køge

Kl. 1457 nåede en personbil ikke at bremse ned, da den forankørende varebil lavede en opbremsning på motorvejen. Personbilen, der blev ført af en 31-årig mand fra Fredericia, kørte derfor op bag i en varebil, og fortsatte videre hen i autoværnet. Ingen personer kom til skade ved sammenstødet, men især personbilen blev beskadiget. Motorvejen var afspærret i ca. en time i forbindelse med oprydningen på stedet.

Tyveri af pung – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 1623 anmeldte en 60-årig mand fra Århus, at han omkring kl. 1110 befandt sig på Roskilde Station, hvor han købte en togbillet i automaten. Lidt bagved ham stod en yngre mand. Da anmelderen havde købt billetten gik han til perronen og stod på toget. Mens han befandt sig i toget ringede anmelderens bank og oplyste, at de havde spærret hans kort, da det tydede på at kortet var blevet misbrugt. Først da opdagede anmelderen at hans pung ikke længere var i hans lomme. Ingen lå foruden kreditkortet nogle personlige kort, Nem-id, 1500 kr. samt nogle lottokuponer. Han mistænkte, at den yngre mand havde afluret pinkoden og senere misbrugt kortet. Anmelderen beskrev manden som:

Ikke etnisk dansker af udseende, 20-25 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: brun skindjakke.

Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set den beskrevne mand omkring Roskilde Station tirsdag formiddag. Kontakt politiet på tlf. 114.

Indbrudstyv anholdt – Åvej, Store MerløseHolbæk

Kl. 1743 fik politiet et alarm 112 opkald fra en 50-årig mand fra Store-Merløse, der sammen med sin kone havde tilbagehold en indbrudstyv, der havde stjålet en flaske whiskey. Politiet kom til stedet og anholdt en 43-årig mand fra Rumænien. Den anholdte havde for kort tid siden fået en dom i Sverige for berigelseskriminalitet. Han vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med henblik på varetægtsfængsling.

Flere indbrud i villa – Højen, Himmelev, Roskilde

I tidsrummet mellem kl. 1530 til kl. 2030 skete seks indbrud på samme villavej i Himmelev. Alle indbruddene blev begået med samme fremgangsmåde, hvor døre eller vinduer blev opbrudt med et koben eller en skruetrækker. De forurettede har endnu ikke fuldt overblik over, hvad der er blevet stjålet, men af opgjorte ting kan nævnes smykker, kontanter, sølvtøj og designermøbler. Politiet mistænker, at indbruddene er blevet begået af samme gerningsmand/mænd og efterforsker derfor sagerne som sammenhængende.

De borgere, der bor i et villakvarter, kender normalbilledet og vil derfor være de bedste til at identificere et mistænkeligt forhold. Politiet vil altid gerne informeres om disse observationer, da de lokales øjne og ører på stedet er en uvurderlig ressource i forbindelse med efterforskningen af forbrydelser.

Hvis man ser personer eller køretøjer, der måske kan mistænkes for at ville begå indbrud, bedes signalementet på personerne og en beskrivelse af et evt. køretøj hurtigst muligt videregivet til politiet på telefon 114. Hvis der er tale om f.eks. et igangværende indbrud, skal politiet kontaktes straks på alarm 112 med de samme oplysninger om personerne og eventuelle køretøjer.

De borgere, der bor i områderne, kender normalbilledet og vil derfor være de bedste til at identificere et mistænkeligt forhold. Politiet vil altid gerne informeres om disse observationer, da de lokales øjne og ører på stedet er en uvurderlig ressource i forbindelse med efterforskningen af forbrydelser.

”Røg” viste sig at være pulverslukker – Nørregade, Ringsted

Kl. 1947 fik politi og brandvæsen et alarm 112 opkald, om at der i en P-kælder under et fitnesscenter var kraftigt røgudvikling. Da beredskabet kom frem viste det sig, at der ikke var brand, men at en pulverslukker, der af uvisse årsager var blevet tømt. Der var derfor ikke behov for nogen indsats på stedet.

Færdselsuheld – Platanvej, Holbæk

Kl. 2046 kørte en 18-årig kvinde fra Holbæk galt i en personbil. Af uvisse årsager fortsatte hun ligeud i et sving, hvor hun påkørte en hæk og et træ i haven. En ambulance kom til stedet, og tilså føreren og hendes to jævnaldrende kvindelige passagerer. To blev kørt til kontrol på sygehuset. Ingen af kvinderne kom alvorlig til skade ved uheldet. Ejeren af haven blev orienteret om uheldet.

Mand faldt ned fra skrænt – Røsnæsvej, Kalundborg

Kl. 0324 fik politiet et alarmopkald om, at en 21-årig spirituspåvirket mand var faldet ned af en skrænt. Manden gik en tur med sin 20-årige kæreste, da han af uvisse årsager faldt ned af skrænten. Politi og brandvæsen kørte til stedet og traf parret. Manden var faldet 3-4 meter ned og mistede kortvarigt bevidstheden. Han blev kørt til ambulance til sygehuset, hvor det blev konstateret, at han ikke var kommet alvorligt til skade. Politiet fik klarlagt, at der var tale om en hændelig ulykke, der heldigvis ikke fik fatale følger for den 21-årige.


Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Læs flere nyheder fra Midt- og Vestsjællands Politi