Døgnrapport d. 09-01-2019

onsdag 09. jan, kl. 19:17

Uddrag af døgnrapport 8. - 9. januar 2019

Kørte uden kørekort Slangerup: En 30-årig mand fra Hillerød blev klokken 01.35 natten til onsdag standset, da han kom kørende ad Frederiksborgvej. Den 30-årige havde ikke erhvervet noget kørekort, og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.


Uro og knækkede grene
Fredensborg: En 72-årig kvinde fra Fredensborg ringede tirsdag aften klokken 21.41 til politiet og anmeldte, at to unge mænd var i gang med at smadre ruderne i et busskur på Benediktevej. En patrulje kørte til stedet og traf ganske rigtigt to unge mænd på henholdsvis 15 og 18 år. Der var dog ingen tegn på hærværk mod busskuret, men de to unge vedgik at have knækket nogle grene.


Mand sprang ud foran biler
Nærum: En 33-årig mand fra Gl. Holte sprang tirsdag aften ved 20.44-tiden ud foran flere bilister på Skodsborgvej, så de måtte bremse hårdt op. En patrulje kom til stedet og sørgede for, at manden kom sikkert hjem i seng.


Værktøj stjålet fra kælderrum
Humlebæk: Ved et indbrud i et kælderrum på Teglgårdsvej er der mellem den 31. december sidste år og i går, tirsdag klokken 17, stjålet en borehammer, to batterier samt en oplader. Tyven er kommet ind ved at klippe en hængelås op.


Uoverensstemmelse mellem unge
Birkerød: En gruppe unge mennesker blev tirsdag aften klokken 18.15 uenige ved et busstoppested på Birkerød Parkvej. Der opstod noget tumult, hvilket fik et vidne til at kontakte politiet. Da en patrulje kom til stedet, forklarede de tre mænd, at de havde været oppe at diskutere, men at der ikke var sket noget. De to af mændene, på henholdsvis 20 og år 23 var fra Birkerød og den sidste var en 19–årig uden fast adresse.


Kørte med pistol
Farum: En 29-årig mand fra Taastrup blev tirsdag aften klokken 18.07 anholdt ved Nygårdterrasserne. Manden blev standset, da han blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, men det var ikke det eneste, som han blev noteret for. Da manden blev standset viste han patruljen, at han havde en pistol på sig, som han lagde i bilen, og han blev endvidere fundet i besiddelse af en moderat mængde hash samt salgsposer, som blev beslaglagt.


Computere stjålet fra bil
Gentofte: To computere er tirsdag mellem klokken 16.15 og 16.45 blevet stjålet fra en Peugeot 108, som holdt parkeret på p-pladsen ved Ikea.


Drenge kastede med appelsiner
Gentofte: Fire unge drenge blev tirsdag aften klokken 17.32 så fornærmede over at være blevet bedt om at forlade Netto-forretningen på Smakkegårdsvej, at de kastede en appelsin mod butiksruden, inden de forlod stedet.


Bagrude knust
Humlebæk: Bagruden på en Hyundai Getz blev tirsdag mellem klokken 17 og 17.15 knust af en ukendt gerningsmand, mens bilens ejer, en 70-årig mand fra Humlebæk, var inde at handle. Hærværket skete på p-pladsen ved Humlebæk Center.


Unge kan se frem til et alvorsord
Værløse: To unge kan se frem til en alvorlig samtale om deres opførsel efter de tirsdag eftermiddag klokken 14.10 forsøgte at tage et løbehjul fra en 11-årig dreng, som gik på stisystemet ud for Søndersøskolen. En af de to unge greb fat i nakken på drengen og pustede cigaretrøg i hovedet på ham. Da den nærliggende skole og politiet har en formodning om, hvem de unge er, kan de se frem til et alvorsord og en adfærdsregulerende samtale.

Indbrud anmeldt den 8. - 9. januar 2019 i Nordsjællands politikreds

Kilde: Nordsjællands Politi
Læs flere nyheder fra Nordsjællands Politi