Døgnrapport d. 10-01-2019

torsdag 10. jan, kl. 19:22

Uddrag af døgnrapport 9. - 10. januar 2019

Brand i bil Humlebæk: Klokken 01.23 natten til torsdag brød en bil, der stod parkeret på Oscar Brunsvej, i brand. Flere vidner hørte et brag umiddelbart inden branden brød ud, og et vidne har oplyst, at bagruden på bilen var knust og det brændte fra bagenden af bilen. Det skal nu undersøges om, den egentlige brandårsag kan fastlægges.
Skubbede chauffør og løb fra regning Gilleleje: En taxachauffør fik et skub men ingen betaling for turen, da han klokken 00.55 natten til torsdag havde kørt til mand fra Helsinge Station til Niels Jensens Vej. Manden havde forsøgt at betale med kreditkort, men det var ikke lykkedes, og taxachaufføren indvilligede i at køre ham det sidste stykke vej, da manden angiveligt havde kontanter på adressen. Men da de nåede frem, skubbede manden til chaufføren og løb sin vej uden at betale.
Havde hash i bilen Farum/Frederikssund: En 27-årig mand fra Farum blev klokken 20.45 onsdag aften standset i Hesselbækpark på mistanke om, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden testede positiv for påvirkning af hash og ved ransagning af mandens bil blev der fundet en mindre mængde hash. Også i Frederikssund blev en 26-årig mand med ukendt adresse fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, som lå i en bil. Det skete klokken 17.06 på Heimdalsvej.
Brand i virksomhed Frederiksværk: Onsdag aften klokken 20.36 udbrød der brand i en virksomhed på Havnevej. Ilden fik fat i en del af tagkonstruktionen, men brandvæsenet fik hurtigt branden under kontrol. Det har ikke umiddelbart være muligt at fastlægge brandårsagen, men branden kan være opstået i forbindelse med et oliespild og nogle hydraulikslanger.
Kørte uden kørekort Nivå: En 50-årig mand fra Nivå blev standset, da han onsdag aften klokken 20.30 kom kørende ad Niverød Kongevej. Manden havde sat sig bag rattet, selvom han tidligere har fået inddraget førerretten.
Overfaldet på grund af gæld Ølsted: En 19-årig mand fra Hillerødområdet blev onsdag aften klokken 19.15 overfaldet at fire mænd. Den 19-årige blev tildelt flere knytnæveslag i ansigtet og slået på kroppen med en krydsnøgle. Overfaldet skyldtes med stor sandsynlighed, at den 19-årige skyldte penge til nogle af mændene.
Løb med jakke Farum: En 34-årig mand løb onsdag eftermiddag klokken 16.55 med en jakke, som han og en 28-årig kvinde, begge fra Ballerup, havde stjålet fra en forretning på Farum Bytorv. Det lykkedes at tilbageholde kvinden, mens manden altså havde held til at stikke af.
Mikroskoper stjålet Charlottenlund: To mikroskoper er mellem klokken 03 natten til onsdag og klokken 16.45 onsdag eftermiddag blevet stjålet fra et kælderrum på Ejgårds Tværvej. Tyven har brudt hængslerne på døren til kælderrummet op for at komme ind.
Bil ramt af sten Lynge: En 48-årig mand fra Græsted anmeldte onsdag eftermiddag, at en sten tirsdag morgen ramte hans bil, da han kørte under en gangbro over Nymøllevej. Manden havde set en gruppe børn gå over broen, men havde ikke set nogen af dem kaste noget og kunne derfor ikke sige, om det var forsætligt, at stenen havde ramt bilen. Det øverste at bilens forrude var flækket, som følge af, at stenen havde ramt. Smadrede bilruder Helsingør: En 52-årig mand blev onsdag eftermiddag klokken 15.41 sigtet for hærværk efter han med en økse havde knust flere ruder i en bil, der stod parkeret på Blichersvej. Det blev skønnet, at manden var behandlingskrævende, og han blev derfor kørt til psykiatrisk hospital.
Computer stjålet fra forretning Charlottenlund: En computer er mellem tirsdag klokken 20.25 og onsdag klokken 11 stjålet fra en forretning på Jægersborg Allé. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op.
Ridser i lakken Nivå: En Fiat 500, som stod parkeret på Johannes Hages Allé har tirsdag mellem klokken 18 og 19 været udsat for hærværk. Bilen har fået flere ridser på bageste, venstre side. Hærværket blev anmeldt onsdag formiddag. Mand ville have pige med ud at køre Hillerød: En 12-årig pige blev onsdag formiddag klokken 09.35 kontaktet af en mand i en sølvfarvet bil, da hun kom gående ved Hillerødholm Skole. Manden spurgte, om pigen ville med ud at køre, men pigen skyndte sig at løbe ind på skolen og fortælle en medarbejder der om episoden.
Var hjemme, da tyv brød ind Fredensborg: En 69-årig kvinde fik noget af en ubuden gæst onsdag morgen ved 9-tiden. Her brød en tyv ind, mens kvinden var hjemme. Tyven løb dog hurtigt fra stedet og beskrives som en mand på 175-180 cm., almindelig af bygning og iført rød hættetrøje og cowboybukser. Han kørte i en hvid varevogn.
Fandt ammunition Allerød: En kasse med ammunition blev onsdag morgen ved 08.25 fundet i forbindelse med noget nedrivningsarbejde på en ejendom på Amtsvejen. Der var tale om cirka 50 stk. 9mm-patroner.
Bil i pistol gav varetægtsfængsling Farum: Den 29-årige mand, som tirsdag aften blev anholdt for at have en skarpladt pistol på sig, da han kørte i bil ved Nygårdsterrasserne blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger.

Indbrud anmeldt den 9. - 10. januar 2019 i Nordsjællands politikreds

Kilde: Nordsjællands Politi
Læs flere nyheder fra Nordsjællands Politi