Døgnrapport d. 24-01-2019

torsdag 24. jan, kl. 17:47

Uddrag af døgnrapport 23. - 24. januar 2019

Fandt hash i campingvogn Kvistgård: Ved et besøg på Nyrup Camping fandt en af politiets narkohunde onsdag aften klokken 21.05 en mindre mængde hash i en campingvogn. En 27-årig mand fra Helsingør blev derfor sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Kørte uden kørekort Allerød: En 41-årig mand fra Helsingør blev onsdag aften klokken 20.47 standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Manden havde ikke noget kørekort, og da han havde taget bilen uden at få lov af ejeren, blev han både sigtet for kørsel uden førerret og brugstyveri.

Autostol stjålet fra bil Hellerup: Fra en Mercedes-Benz, der holdt parkeret på Callisensvej, er der mellem søndag klokken 20 og onsdag klokken 20.05 stjålet en autostol, et par solbriller, nøgler samt nogle papirer. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en trekantsrude i passagersiden.

Computer stjålet fra bil Holte: Fra en Mitsubishi Outlander, som holdt i Holte Midtpunkt, er der onsdag mellem klokken 17.15 og 18.25 stjålet en bærbar computer, et pas, hovedtelefoner samt et par briller.

Kvinde fik frarøvet taske Nivå: ved at true med en kniv frarøvede to mænd onsdag aften en taske fra en 45-årig kvinde fra Nivå. Kvinden kom gående ad stisystemet ved Langelunden, da de to mænd passede hende op bagfra og truede hende med kniv. Herefter løb de fra stedet i vestlig retning. Få minutter forinden var en anden kvinde, også fra Nivå, udsat for røveriforsøg samme sted. Den 70-årige blev skubbet bagfra, så hun faldt, og slået i ansigtet, de to mænd stjal dog intet fra hende.

De to gerningsmænd beskrives som:
A: Mand, 17-20 år, 165-175 cm høj, mellemøstlig af udseende, iført sort tøj og grå strikhue. Havde store og lidt aflange øjne og talte med mellemøstlig accent,
B: Mand, 17-20 år, 165-175 cm høj, mellemøstlig af udseende, sort tøj.

Fulgte efter mistænkelig person Espergærde: En 48-årig mand kom onsdag aften klokken 18.25 hjem til sin bolig på Pilevænget, og så i det samme en ukendt person komme ud fra hans adresse med noget under armen. Det synes den 48-årige var mistænkeligt, og han fulgte derfor efter personen, men tabte vedkommende af syne ved stistystemet for enden af vejen.

Den mistænkelige person beskrives som:
A: Mand, mellemøstlig af udseende, 20-25 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning med kort, sort hår og kraftigt skæg. Han var iført sort jakke og grå hættetrøje.

Pung stjålet fra taske Kgs. Lyngby: En 87-årig kvinde fik onsdag mellem klokken 15 og 16.30 stjålet sin pung, som lå i hendes skuldertaske. I pungen var kvindens sundhedskort og dankort, og det er efterfølgende lykkedes tyven at hæve et større beløb fra kvindens konto.

Terminsprøver stjålet Holte: En bærbar computer samt et sæt terminsprøver er onsdag mellem klokken 17.30 og 18 blevet stjålet fra en Toyota Auris, som holdt parkeret på Holte Stationsvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse den bageste siderude i bilens førerside.

Fandt pengeskab i have Hillerød: Et pengetræ i haven er én ting, men et pengeskab er alligevel noget andet. Ikke desto mindre var det, hvad en mand ringede til politiet onsdag eftermiddag klokken 17.11 og fortalte, at han havde fundet. Pengeskabet var 60*60*60 cm og indeholdt blandt andet nogle dokumentmapper og en pung.

Tasketyv måtte opgive Hellerup: En 27-årig mand fra Måløv måtte opgive sit forehavende, da han onsdag eftermiddag forsøgte at stjæle en taske fra en 32-årig kvinde fra København. Manden ville rive tasken fra kvinden, men hun holdt godt pas. Efterfølgende gik den 27-årige en tur i kiosken på stationen, hvor han stjal et bæger salat. Han blev sigtet for butikstyveri og forsøg på tasketyveri.

Sigtet for besiddelse af hash Helsingør: En 25-årig mand med ukendt adresse blev onsdag eftermiddag klokken 15.40 truffet i sin bil på en p-plads på Egevænget. Manden viste sig at være i besiddelse af en større mængde hash og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Var påvirket og uden kørekort Kgs. Lyngby: En 44-årig mand fra Virum valgte at sætte sig bag rattet, selvom han tidligere var blevet frakendt kørekortet og var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev standet af et patrulje på Kornager og taget med på skadestuen, hvor en blodprøve skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad. Den 44-årige blev sigtet for kørsel uden førerret samt kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer.

Forsøgte at snyde flaskeautomat Charlottenlund: Tre udenlandske personer, to mænd på henholdsvis 31 og 34 år samt en 30-årig kvinde, forsøgte onsdag eftermiddag klokken 14.35 at snyde flaskeautomaten i Meny på Jægersborg Allé. De tre havde sat stregkoder på plastikkrus og ville på den måde tilegne sig ”pant-penge”. De blev dog opdaget og da de forsøgte at indløse flaskebon’en blev politiet kontaktet. De tre blev anholdt og det skal i løbet af torsdagen vurderes, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Europaller stjålet Kgs. Lyngy: 10 europaller er mellem klokken 20.12 og 20.16 blevet stjålet fra en forretning på Kastanievej. Pallerne stod ved forretningens bagindgang og på videoovervågning fra stedet, ses en mand læsse pallerne ind i en sølvgrå stationcar. Manden er dansk af udseende, 40-45 år, muskuløs af bygning med gråt skæg. Han var iført lyse jeans, lyse kondisko og mørk hættetrøje.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds 23. - 24. januar 2019


Kilde: Nordsjællands Politi