Døgnrapport d. 14-03-2019

torsdag 14. mar, kl. 17:21

Uddrag af døgnrapport 13. - 14. marts 2019

Brand i containerbygninger Helsingør : Politi og brandvæsen rykkede klokken 05.14 torsdag morgen ud til en brand i nogle containerbygninger ved Helsingør Hallen. Der er ingen meldinger om tilskadekomne og brandårsagen skal undersøges nærmere.

Mand anholdt for drabsforsøg Charlottenlund: En 24-årig mand er blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg på et 23-årigt mandligt familiemedlem. Overfaldet skete på Broholms Allé, og den 23-årige blev alvorligt såret, men skulle efter de seneste oplysninger være udenfor livsfare. Politiets teknikere arbejder på stedet, og både offer og gerningsmand skal afhøres nærmere for blandt andet at få fastslået motivet til gerningen.

PC stjålet fra bil Værløse: Fra en Ford Mondeo, som holdt parkeret på Skovlystvej, er der mellem onsdag i sidste uge og i går, onsdag, klokken 20.35 stjålet en bærbar pc samt en pung med diverse betalingskort. Tyven har knust en rude i bilens forreste, højre sidedør for at skaffe sig adgang til bilen.

Tablet stjålet fra bil Kgs. Lyngby: En tablet samt en taske med diverse betalingskort, en mobiltelefon samt en mobiltelefon er onsdag mellem klokken 15.30 og 16.00 blevet stjålet fra en Peugeot, som holdt parkeret på Sorgenfrivej. Tyven har knust en rude i bilens højre fordør for at skaffe sig adgang til tingene.

Mand overfaldet med slag og spark Helsingør: En 20-årig mand fra Helsingør blev onsdag eftermiddag ved 16-tiden overfaldet på Ole Rømers Vej af en eller to gerningsmænd. Den 20-årige blev tildelt adskillige slag og spark i både ansigtet og på kroppen. Gerningsmanden, eller – mændene, kørte fra stedet i en sort personbil, formentlig en Mercedes.

Færdselsuheld Hundested: Klokken 15.21 skete der et færdselsuheld på Haldvejen i krydset ved Stationsvej, da en 80-årig kvinde af uvisse årsager påkørte en vejchikane. Der skete ved ulykken ingen personskade, men en ambulance blev alligevel tilkaldt for at tjekken kvindens tilstand.

Butikstyveri Hillerød: En 38-årig kvinde uden kendt adresse blev klokken 15.12 standset i Rema1000 på Milnersvej. Hun havde stjålet tøj fra butikken og blev derfor sigtet for butikstyveri.

Tørstig butikstyv Kgs. Lyngby: En 74-årig lokal kvinde gik klokken 15.00 ind i vindfanget i Netto på Engelsborgvej. Her tog hun tre store sodavand og forlod butikken uden at betale. Hun blev efterfølgende standset på gaden og sigtet for butikstyveri.

Stjal diesel fra traktor Klampenborg: Mellem fredag klokken 14.00 og onsdag klokken 9.00 blev der stjålet diesel fra en traktor på Strandvejen. Tyveriet er sket ved lave hul på traktorens tank med en saks.

Tyverier fra biler Slangerup og Charlottenlund: Mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 7.00 er navigationsanlægget i en Skoda Superb Combi, som holdt parkeret på Bogøvej i Slangerup, blevet stjålet. Tyven har fået adgang til bilen ved at knuse ruden i venstre bagdør.

På Mosevej i Slangerup skete der også tyveri fra en VW Sharan. Det skete mellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 7.50. Her har tyven stjålet gps’en i instrumentpanelet. Indstigningen er her ukendt.

Ligeledes blev rat og midterkonsol stjålet fra en Audi RS6, som holdt parkeret på Ellinorsvej i Charlottenlund mellem onsdag den 6. marts klokken 12.00 og tirsdag den 12. marts klokken 17.00. Også her er indstigningsmetoden ukendt.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands Politikreds 13. - 14. marts 2019


Kilde: Nordsjællands Politi
Læs flere nyheder fra Nordsjællands Politi